Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány a lányoknál ha a fiú nem túl beszédes?
Csendes,kis visszahúzódó.
Vagy a későbbiekben a fiú feloldja a gátlásait,és bármiről eltudnak beszélgetni?
Velem egy érdekes dolog történt. Megosztom veletek, hátha adok egy kis reményt a hozzám hasonló visszahúzódó embereknek. Most jöttem össze egy fiúval. Nagyon csendes társaságban, legtöbbször meg sem szólal. Én is ilyen vagyok. Láttunk egymást párszor suliban, de ezenkívül semmi nem volt köztünk. Facebookon írt... beszélgettünk. Aztán suliban is. Vele igazából bármiről tudok beszélgetni. Még sosem volt ilyen... megértjük egymást. A két visszahúzódó ember egymásra talált. Sokkal több közös témád lehet egy ilyesvalakivel-ha te is szégyenlősebb vagy-mint egy kicsapongó személyiséggel. Az ismerkedős szakasz, meg hogy akkor most megszólítom, odamegyek hozzá nehéz volt, gondolom neki mégjobban:) de igazán megérte.
Én azt tanácsolnám hogy keress egy hozzád hasonlóan kicsit visszahúzódóbb lányt. Egy kicsit több erőfeszítésre lesz szükséged, de ha leküzdöd a sáját- és segítesz neki leküzdeni az ő korlátjait, meglátod mennyit nyerhettek mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!