Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy baj, hogy nem vagyok beszédes lány? Nem fogok így kelleni senkinek?
Kedvelem a csendes lanyokat.
De ha nem beszélsz senkivel akkor lehetsz barmilyen értékes,nehéz lesz..
Biztos vannak olyan emberek, akikkel beszédes vagy. Ugye?
Én is ilyen vagyok, szóval tudom magamról, hogy csak megfelelő társaság kell, akivel egy hullámhosszon vagyok és minden megy, mint a karikacsapás. :)
Nagyon kevés az ilyen ember, nemrég meg is kaptam valakitől, hogyha nem kommunikálok majd megnézhetem magam... Hát én nem félek, akinek kellek az így fog elfogadni. :)
Én is nagyon csendes voltam! Még most is még az vagyok kicsit, sokszor nem érzem jól magam kettesben valakivel, sőt van, hogy mások is inkább elkerülnek.
Régen kóros méreteket öltött nálam. Szerintem ez fiúknál nagyobb hátrány. Én viszont mindig is ellettem volna egy csendes valakivel, ha megállapodunk abban, hogy nem ciki, ha nem beszélünk, nem kínos a csönd. Habár már el tudom dumálni az időt, ha épp rámjön, még emlékszek arra, aki voltam, és senkit se nézek le azért, ha nem beszédes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!