Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Szoktatok azon versengeni hogy melyikőtök pasijának van jobb munkája, melyik keres többet, vagy hogy hová visz el nyaralni?!
"Mellesleg ezt a kérdést már jópárszor feltetted.Nem tudsz beletörődni hogy a csajod barátnőjének a pasija többet tud neki adni mint te a barátnődnek?:Dtőlem lepontozhatsz túlzottan nem érdekel"
Nekem nincs barátnőm. Tudod én nem tudom kínálni nekik a jólétet, csak a munkás hétköznapokat. A kis királykisasszonyoknak ez pedig nem tetszik. Nem is kezdenek velem.
Miért baj, ha egy pasi mindent megtesz azért, hogy vele maradjak? Igenis vigyen el nyaralni, éterembe és lepjen meg mindig valamivel, szerintem ez ez alap ma már.
Miért baj, ha egy pasi mindent megtesz azért, hogy vele maradjak? Igenis vigyen el nyaralni, éterembe és lepjen meg mindig valamivel, szerintem ez ez alap ma már.
A NŐI LÉLEK.
A FÉRFI DOLGA HOGY MEGTEGYEN MINDENT ÉRTEM, ELHALMOZZON, ÉN MEG MOSOLYGOK ÉS FELKÍNÁLOK NEKI EGY PUNCIT.
Nem csodálkozom.
Csóró vagyok meg csúnya is. Jó kombó. A bunkó lányok röhögnek az arcomon is.
"Egy lány nem csupán egy punci. Nem lehet, hogy a te ítélőképességeddel van baj? A lestrapáltat meg visszautasítom."
Te mit tudsz nyújtani? Elvárod Párizst, a szép éttermeket, a dőzst. Te mit adsz cserébe? Mosolyt meg puncikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!