Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem - tetoválás. Szerintetek melyik a jobb?
A háttértörténet annyi, hogy már egy éve tetszik egy fiú. Tetkót szeretnék magamnak. Először hennám lesz, és ha bejön akkor tetkó. 2 mondat tetszik,de nem tudok dönteni, kíváncsi vagyok kivülállók véleményére is.
!! Tudom hogy örökre szól a tetkó, és a reménytelen szerelem miatt nem kell ilyet tenni, tisztában vagyok mindennel, úgyhogy kérlek kíméljetek az ilyenektől!!
- Élni akarok, nem túlélni - ( ez onnan jött,hogy ha túllépnék rajta, és változtattnák az életem egyes részein, akkor végre nem csak úgy lennék hanem más lenne minden /egy videójátékból szedtem/)
- Utállak, mert szeretlek ( Ez kicsit közhelyes, viszont nagyon igaz. Annyira szeretem/tisztelem őt, hogy már undorodom tőle,mert nem tudok csak rá gondolni. És bármilyen szilárd az elhatározásom, hamar megtörik)
A bal alkaromra kerülne a mondat.
Válaszotokat köszönöm. 18/L
"Élni akarok, nem túlélni"
Később kitalálhatsz ennek más háttértörténetet.
Élni akarok, nem túlélni
a másik egy baromság
Az első a közhelyes, sablonos, tucat, unalmas, nem túl eredeti. De legalább nem akkora kolosszális hülyeség, mint a második. Ha a másodikat választod, 30 évesen, de valószínűbb, hogy már egy-két év múlva is a fejed vered majd a falba, hogy hogy lehettél ekkora balf..asz.
Ha már muszáj, akkor inkább az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!