Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van! Miért nem becsülik meg a hűséges, őszinte lányokat?
Figyelt kérdés
Én is olyan leszek, mint a többiek:/2015. ápr. 22. 20:57
11/24 anonim válasza:
Ne változz meg, aki meg mást mondd az egy idióta
12/24 anonim válasza:
Ismerős a helyzeted. Lehet csak rosszal kezdtél, nekem is volt ilyen.
13/24 anonim válasza:
Ja hozzátenném, sosem a "rossz, bunkó" fiúkat kerestem.De a jónak látszókban is éppen akkorát lehet csalódni sőőőt! Hiszen ki sem néznéd belőle, hogy ugyan olyan aljas tud lenni, mit az, akiről messziről lerí hogy egy megbízhatatlan "paraszt".
Az meg hogy jól néz-e ki, az mellékes.Ismerek jóképű férfiakat, akik ragaszkodnak barátnőjükhöz, akiről tudják, hogy minden borkorban más keféli őket.Ellenben vannak rondák is, akik örülhetnének, hogy egy jó csaj kitart mellettük, mégis fűvel-fával csalják.
Nagyon kevés van, aki megbecsül egy rendes nőt.Lehet bármilyen szép és hűséges a nő.Ez van.
15/24 anonim válasza:
Miert altalanosit mindenki?
mérne?
16/24 anonim válasza:
Nem akarok általánosítani, ezt tapasztaltam.Más lány is mondta hogy hasonlókat vett észre.Kíváncsi lennék én is, mi az oka :(
17/24 anonim válasza:
Mert te meg általánosítasz és felszínes vagy.
Egyébként én megbecsülöm, na most akkor mi lesz?
18/24 anonim válasza:
Latom leesett a poen. A kerdesre visszaterve: mert keves embernek fontosak ezek a tulajdonsagok.
19/24 anonim válasza:
Mert olyan gyökerektől várod ezt, akik nem ismerik a megbecsülés-becsület fogalomkörét :)
20/24 A kérdező kommentje:
Profi színészekkel volt dolgom:/
2015. ápr. 22. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!