Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha kiderülne a szerelmetekről hogy abból is él hogy árulja a testét?
Figyelt kérdés
nem jártok csak leveleztek és közel kerültetek már egymáshoz. Az gáz ha már én is elgondolkodtam azon hogy milyen jól megélhetnék belőle pénzért szexelni persze bizonyos kereteken belül jó pénzért?2015. ápr. 22. 12:39
31/37 Bence_ válasza:
Ha pénzért a neten mutatnád magad?
32/37 A kérdező kommentje:
áááááááááááá nem nem akarom!! esetleg a testemet fej nélkül azt nem bírnám ki ha valami ismerős rámtalálna.
2015. ápr. 24. 14:03
33/37 Bence_ válasza:
Lehet rajtad maszk. De ha prosti vagy akkor Szerinted elkerülnek az ismerősök?
34/37 A kérdező kommentje:
De nem vagyok az!! fogd már fel.
2015. ápr. 24. 16:28
35/37 anonim válasza:
Csak tervezel az lenni. Ez egy ilyen szakma. És ne hidd hogy az ismerőseid nem tudják meg. Idővel sajnos minden kiderül. :D
36/37 A kérdező kommentje:
De már meggondoltam magam. De ha mégis akkor is azt csinálok amit akarok!!
2015. ápr. 25. 12:58
37/37 anonim válasza:
Sajnálom hogy leragadtál egy 14 éves szintjén. Remélem idővel benő a fejed lágya. Jó lenne ha tanulnál és kezdenél valamit az életeddel mert szánalmas ez az önsajnálat amit itt leművelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!