Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha kiderülne a szerelmetekről hogy abból is él hogy árulja a testét?
Figyelt kérdés
nem jártok csak leveleztek és közel kerültetek már egymáshoz. Az gáz ha már én is elgondolkodtam azon hogy milyen jól megélhetnék belőle pénzért szexelni persze bizonyos kereteken belül jó pénzért?2015. ápr. 22. 12:39
21/37 anonim válasza:
Nem fogsz hinni nekem de ez a hozzáállás sok gondot fog még neked okozni. És kiderül vagy belülről öröl fel.
22/37 anonim válasza:
Lol :D Akkor csak kur*va... Bár ha mindenre ilyen sok kifogásod van annak se leszel jó... A kur*va a férfiak többségének azért éri meg mert bármit lehet vele csinálni, hiszen kifizette. :) Sok sikert, csak nehogy azt hidd hogy válogathatsz, és csak olyannal fekszel le aki bejön. Akkor már inkább keress egy 40-es támogatót. Akivel kefélsz néha és ad pénzt érte. Akkor legalább nem kell csinálnod fűvel fával.
23/37 A kérdező kommentje:
nem vagyok az! csak megfordult a fejembe a háziasszonyok is azok akkor mert őket is eltartják..ugymond.
épp ez a baj hogy válogatós vagyok..:/csak ez meg hogy utána rosszul érezném magam.. mert mást szeretek.
2015. ápr. 22. 15:28
24/37 A kérdező kommentje:
akkor csak domina lennék úgy nem kell lefeküdni velük csak lenyalatom a talpam és fizetnek.:D
2015. ápr. 22. 18:22
25/37 anonim válasza:
Azt azért megkérdezném, hogy te mit csinálták egész eddigi életedbe hogy semmihez sem értesz? :D
26/37 A kérdező kommentje:
^^
ezt azt..
meg amúgy neurologiai egeszsegugyi problemam van ami miatt eleg nehez dolgoznom a latasom se jo mar irtam. szoval problemaim vannak a munkahelyi stressz kezelessel is. dolgoztam nehany helyen de mindenhol csak a szemetkedes volt.
2015. ápr. 22. 22:53
27/37 anonim válasza:
Elég jól nézel ki ahhoz, hogy fizessenek neked?
28/37 A kérdező kommentje:
ezt most komolyan kerdezted? igen masok szerint jol nezek ki.foleg akinek bejon a vekony de formas alkat.persze vannak kivetelek akinek nem.
2015. ápr. 23. 10:22
29/37 A kérdező kommentje:
volt már hogy felajánlották hogy legyek az..
de nem mentem bele.
aztan volt olyan aki csak azert fizetett volna hogy a kozelemben legyen es megmondjam mit csinaljon.lol
de azt is elutasítottam. :S
nem nekem valo ez se.. :( mihez kezdjek magammal?
2015. ápr. 23. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!