Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnák ha az emberek ha 22 évesen kiderülne mindenki számára, hogy a barátnőm még kiskorú?
Nekem munkahelyem van már, ő meg még gimnazista.
17 éves.
Tegyünk tisztába pár dolgot.
A 14 év alatti a kiskorú, azaz 0-13 éves kor.
A 14. életév betöltésével fiatalkorú a megnevezés, ami a 18. életév betöltésével felnőttre változik.
Szerelmi kapcsolata pedig lehet akárkinek akárkivel, amíg betartja a szexuális együttlétre vonatkozó beleegyezési korhatárt. Azaz ha a fiatalabb fél 14 éves vagy annál idősebb, bárkivel szexelhet (aki szintén elmúlt 14).
22-17, 5 év különbség. Nem olyan sok.
Valószínűleg rátok nézve nem is tudja megmondani az ember, hogy egy korúak vagytok vagy van e pár év különbség.
Ezen nincs mit tolerálni, mert ez normális.
Nem kiskoru! :) Fiatalkoru. (nem mindegy) :)
De amugy is megnyugtatlak: 24 evesen ismertem meg egy 16 eves lanyt, akit az erettsegije utan el is vettem felesegul ... nem harapta le senki a fejem :)
8#
22 évesen még nem férfi és 17 évesen már nem kislány. Elég furcsa a látásmódod, ha úgy tekintesz a dolgokra, 17 évesen kislány valaki, de 18 évesen azonnal felnőtt nővé válik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!