Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnák ha az emberek ha 22 évesen kiderülne mindenki számára, hogy a barátnőm még kiskorú?
Nekem munkahelyem van már, ő meg még gimnazista.
17 éves.
Hát én nem akartam azért mert fiatalabb végül ő erőltette, én úgy voltam vele, mit veszíthetek, és idővel azt vettem észre, hogy tök jó vele lenni, és szeretem is.
Sokkal intelligensebb mint a kortársai.
Egyébként, én nem tudtam, hogy 18 év alatt és 14 felett már fiatalkorúnak mondanak valakit.
Leszarnák,hidd el! Az én barátnőm a jövő hónapban lesz 18,a kutyát sem izgatja a dolog!
36/F
12. Ez sajna elég szomorú,pedig egy fiatal srácnak (16-25) a MILF az ideális,szexuális,érzelmi,értelmi,anyagi szempontból. Tapasztalat!
43/F
15-ös. Már nem gyerek egy 17 éves lány.
NAGYON nem gyerek. Van pár kivétel, de a többség 14-16 közt már nem idegenkedik a f@#tól.
Nem, nem ettől teszem függővé. De a mai fiataloknak a szexhez való hozzáállása már egészen más.
Amikor már 11-12 éves lányok lefekszenek a hasonló korú esetleg idősebb pasijaikkal akivel már 3-4 hónapos komoly kapcsolatuk van, akkor nehéz együtt kezelni a kettőt. Persze, a szexet nem kell elsietni, de az első nemi aktus korhatára egyre lejjebb tolódik. És nem rászedett, kihasznált, naiv tinikről van szó, hanem ordas-q.rvaként viselkedő tinipitschákról. Fejben még éretlen, de őt ez nem zavarja, dugni akar és dugni is fog. Nagyon más.
14. Vagyok.
Kaptam pár privit a hozzászólásommal kapcsolatban.
Van egy csomó jó cikk a témában: [link]
Valaki külön rákérdezett az anyagi részre,nos az érett,tapasztalt nő tisztába van az anyagi világgal és nem várja el a tizen-huszon éves pasijától,hogy drága ajándékot vegyen,nem várja el,hogy minden hétvégén buliba vidd (Naná,mit mondana a férjének?),és nem piszkálna,hogy menjetek nyaralni,miközben a pénzt jegyzetekre kellene inkább költened.
Egyszóval,a MILF költséghatékonyabb,mint egy kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!