Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tolerálnák ha az emberek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálnák ha az emberek ha 22 évesen kiderülne mindenki számára, hogy a barátnőm még kiskorú?

Figyelt kérdés

Nekem munkahelyem van már, ő meg még gimnazista.

17 éves.

2015. ápr. 14. 09:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát én nem akartam azért mert fiatalabb végül ő erőltette, én úgy voltam vele, mit veszíthetek, és idővel azt vettem észre, hogy tök jó vele lenni, és szeretem is.

Sokkal intelligensebb mint a kortársai.

Egyébként, én nem tudtam, hogy 18 év alatt és 14 felett már fiatalkorúnak mondanak valakit.

2015. ápr. 14. 09:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Azért érdekes, hogy ha egy huszonéves srác jár egy kislánnyal, az teljesen elfogadott, de ha egy huszonéves nő járna tizenéves kisfiúval, mindenki megszólná őket, vagy legalábbis rossz szemmel nézne rájuk.
2015. ápr. 14. 09:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Leszarnák,hidd el! Az én barátnőm a jövő hónapban lesz 18,a kutyát sem izgatja a dolog!

36/F

2015. ápr. 14. 09:58
 14/23 anonim ***** válasza:

12. Ez sajna elég szomorú,pedig egy fiatal srácnak (16-25) a MILF az ideális,szexuális,érzelmi,értelmi,anyagi szempontból. Tapasztalat!

43/F

2015. ápr. 14. 09:59
 15/23 anonim ***** válasza:
6%
Undorítóak vagytok. 36 éves felnőttek és gyerekekkel vannak együtt.
2015. ápr. 14. 10:00
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

15-ös. Már nem gyerek egy 17 éves lány.

NAGYON nem gyerek. Van pár kivétel, de a többség 14-16 közt már nem idegenkedik a f@#tól.

2015. ápr. 14. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
16.: nem attól lesz valaki "nem gyerek", hogy nem idegenkedik a f.#ztól, szomorú, ha a elnőttséget neked ez jelenti. 18 éves vagyok és még magamat sem tartom felnőttnek. Sosem járnék öregekkel.
2015. ápr. 14. 10:05
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem, nem ettől teszem függővé. De a mai fiataloknak a szexhez való hozzáállása már egészen más.

Amikor már 11-12 éves lányok lefekszenek a hasonló korú esetleg idősebb pasijaikkal akivel már 3-4 hónapos komoly kapcsolatuk van, akkor nehéz együtt kezelni a kettőt. Persze, a szexet nem kell elsietni, de az első nemi aktus korhatára egyre lejjebb tolódik. És nem rászedett, kihasznált, naiv tinikről van szó, hanem ordas-q.rvaként viselkedő tinipitschákról. Fejben még éretlen, de őt ez nem zavarja, dugni akar és dugni is fog. Nagyon más.

2015. ápr. 14. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:
8%
Akkor dugjatok kislányokkal, mert felnőtt nőt nem tudtok szerezni magatoknak. Sok sikert :)
2015. ápr. 14. 10:10
 20/23 anonim ***** válasza:

14. Vagyok.

Kaptam pár privit a hozzászólásommal kapcsolatban.

Van egy csomó jó cikk a témában: [link]

Valaki külön rákérdezett az anyagi részre,nos az érett,tapasztalt nő tisztába van az anyagi világgal és nem várja el a tizen-huszon éves pasijától,hogy drága ajándékot vegyen,nem várja el,hogy minden hétvégén buliba vidd (Naná,mit mondana a férjének?),és nem piszkálna,hogy menjetek nyaralni,miközben a pénzt jegyzetekre kellene inkább költened.

Egyszóval,a MILF költséghatékonyabb,mint egy kiscsaj.

2015. ápr. 14. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!