Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tolerálnák ha az emberek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálnák ha az emberek ha 22 évesen kiderülne mindenki számára, hogy a barátnőm még kiskorú?

Figyelt kérdés

Nekem munkahelyem van már, ő meg még gimnazista.

17 éves.

2015. ápr. 14. 09:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20-as. Így még mindig fura az anyagi kérdés.

Ha szeretsz valakit nem azért költesz rá mert elvárja, hanem mert szívesen teszed.

A baj akkor kezdődik ha ez elvárássá válik. Ott nem a korosztály a megoldás, hanem a megfelelő gondolkodású személy.

Egyébként semmi gond az idősebb nőkkel, de ha túl nagy a korkülönbség, komoly kapcsolat nem lehet. Persze ha nem is akarnak komolyat akkor közös szórakozásnak amíg tart, kiváló tud lenni. :)

2015. ápr. 14. 10:26
 22/23 anonim ***** válasza:
20.: én 20 éves vagyok, nem "MILF", de sosem vártam egy egy fiútól sem, hogy fizesse a dolgaim. Az a minimum, hogy közös költség esetén felesben fizettünk. Egyébként meg ez ember és nem korfüggő, a felnőtt nők között is van olya, aki hisztizik egy dréga ékszerért.
2015. ápr. 14. 10:28
 23/23 anonim ***** válasza:

20. vagyok.

21.és 22.

Vannak alapvető normák,pl.,hogy a férfi fizesse az éttermi/kávézói számlát,vegyen valamit szülinapra,stb. Nos a férfinek enyhén szólva "ciki" és péniszméret csökkentő,ha a hónap végén nem telik arra,hogy beüljünk egy kávéra,nemhogy a "sztárbaksz"-ba,de a sarki kocsmába sem,vagy amikor meg kell venni a jegyzetet az egyetemre,és már nem telik a nyaralásra. Vagy amikor nem megyünk moziba,mert nincs pénz jegyre. Nem autó és bunda vonalon kell gondolkodni manapság sajnos. :(

2015. ápr. 14. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!