Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szóval fél éve elvesztettem életem szerelmét, mert azt hitte megcsalom. Minden jel ellenem szólt, és annak jobban hitt mint nekem. A lényeg hogy én nem csaltam meg. Nagyon szenvedtem és szeretném őt visszakapni idővel. Arra gondoltam 4 hónap múlva írok neki sms t a szülinapján, addig hagyom békén. Főleg h fb ról is letiltott. Nagyon hiányzik, de egyútal a szex is. Egyre nehezebben bírok magammal. Úgy érzem viszont, hogy bűntudatom lenne utána és nem tudnék a szemébe nézni. Nem tudnék megbékélni azzal, hogy még egy évet se bírtam ki szex nélkül. Szeretném neki bebizonyítani, hogy télleg őt szeretem de nem tudnám neki azt hazudni, hogy nem volt azóta senkim, viszont egyre nehezebben bírom szex nélkül. Mit tennétek a helyemben? Tudom hogy szex után iszonyatos bűntudatom lenne, bár megkönyebbülnék.2015. ápr. 22. 09:26
2/7 anonim válasza:
Próbáld meg mihamarabb visszaszerezni..ne várj sokáig mert talán 4 hónap alatt talál egy másik srácot/lányt (ugye a szövegből nem derül ki hogy milyen nemű vagy).
3/7 anonim válasza:
Szerintem 4 honap alatt azért volt ideje átgondolni a kettőtök kapcsolatát!?nyugodtan irj rá!?meg teszed az első lépést
4/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Sajnos letiltott facebookról is és úgy érzem jobb ha várok októberig, a szülinapjáig és akkor írok neki sms t. Tavaly októberben mentünk szét, karácsonyig probálkoztam nála de eredménytelenül. Végül úgy összevesztünk h még fb ról is letiltott. Úgy érzem kell neki egy kis idő. Ha folyton nyaggatom, az nem segít, csak rontok a helyzeten. Barátal is vesztem már össze és csak szünet után tudtunk kibékülni. Ő hiányzik, de szex nélkül is egyre nehezebben bírom. Itt a tavasz, egyre lengébben öltöznek a lányok én meg kezdek iszonyat kanos lenni. Erről sajnos nem tehetek, dolgoznak a hormonok, viszont eddig az eszem visszatartott, csak már egyre nehezebben tudok ellenállni. Tudom hogy azonnal megbánnám, ha mégis megtenném.
2015. ápr. 22. 09:35
5/7 anonim válasza:
Ne is haragudj! Ha lány lennél mást irtam volna őszintén megmondom!
Lusta vagy szexpartnert keresni vele meg milyen jó volt mi!?
Nem tenném tűzbe a kezem érted!
Hagyd békén a lányt! Ne zaklasd fel! Keress más szexpartnert!
19/L
6/7 anonim válasza:
Ha akar tőled valamit akkor úgy is keress. Keress mást és kész,nem kell a másikat üldözni,zaklatni.
7/7 anonim válasza:
Ez a hajó elment, kérdező. Nem tenném a kezem a tűzbe, hogy nem csak ürügy volt-e a szakításra a te "félrelépésed".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!