Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérhetem hogy tiltson le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérhetem hogy tiltson le megint?

Figyelt kérdés

Tudom hogy szörnyű hogy ez a legnagyobb problémám de nagyon zavar.

Az első szerelmem volt, hosszú ideig tartott csúnyán lett vége, meg se beszéltük, azóta évek teltek el, boldogan élek munkám van párom van gyereket tervezünk.

Nem értem a feloldást nem értem az ismerősnek jelölést nem értem hogy mi a fenéért jó ez neki annyi idő után.

Nem akarok elindítani egy beszélgetést, de nem akarom hogy ne legyek letiltva. Annyira idiótaság az egész, mégis görcsben van a gyomrom ha belépek...

Szerintetek mit csináljak?

(Please tudom hogy gyerekes kérdés de próbáljatok segítő választ adni)

2015. ápr. 20. 15:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tiltsd le te, és nem látod utána. Ennyi.
2015. ápr. 20. 15:08
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Tilsd le te ....
2015. ápr. 20. 15:09
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

OVODA!

tiltsd le és kész.

hány éves vagy? 12?

2015. ápr. 20. 15:11
 4/24 anonim válasza:
100%
Tiltsd le te őt. Ugyan az a hatás.
2015. ápr. 20. 15:12
 5/24 A kérdező kommentje:

Nem akarom letiltani mert azt feloldhatom...

igen tudom hogy hisztis gimis szint...

2015. ápr. 20. 15:13
 6/24 anonim ***** válasza:

előbb nőjél fel, aztán szülj, mert egy gimis is okosabb mint te.

jaj felbukkant a nagy love, és még mindig nedves tőle a bugyika? akkor érdemes majd másnak szülni...

2015. ápr. 20. 15:15
 7/24 anonim ***** válasza:

"Nem akarom letiltani mert azt feloldhatom... "

Várjál, hogy is írjam, hogy ne hangozzon cefet rondán?

Te akkor most végül is mi a francért vagy a pároddal és tervezel vele gyereket?

Egyáltalán hogy jutott eszedbe a gyerekvállalás, mikor magad is gyerek vagy?

2015. ápr. 20. 15:16
 8/24 anonim ***** válasza:
Mi lesz, ha a kérésed ellenére sem tilt le? Hm?
2015. ápr. 20. 15:17
 9/24 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy fel tud zaklatni a legelső kapcsolatom, de mint mondtam miután eltűnt teljesen normálisan éltem az életemet, úgy ahogy a nagykönyvben le van írva.

A párommal régóta vagyunk együtt, minden téren jól működik a kapcsolatunk, el tudom vele képzelni az életemet, ezért jött elő a gyerekvállalás kérdése is.

Nem tartom magam gyerekesnek még akkor sem ha ez ennyire felzaklatott, engem is meglepett hogy ennyire zavar.

2015. ápr. 20. 15:20
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Legalább így tudod,hogy mégsem vagy tùl teljesen rajta.Mert ha tùl lennél,akkor közömbösséggel reagálsz,visszajelölöd,megnézed mi lett vele a képei,bejegyzései alapján,és annyi.Beszélni sem kell vele.Èn legalábbis ennyit szoktam,ha az exeim megtalálnak,nincsenek rám hatással,pedig óriási szerelmek is voltak,és nem 20 éves vagyok.Tehát te még nem vagy tùl.A tiltás,törlés gyerekes,és azt mutatja,hogy valamit érzel.Olyan,mikor azt mondod gyűlölsz valakit.Akit gyűlölünk,az még számít nekünk,csak el akarjuk nyomni az érzést.
2015. ápr. 20. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!