Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó pasiknak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasiknak miért csak a diszkós p*csák kellenek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 17:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Lenne pár dolog,amit nem kéne figyelmen kívül hagyni:

Relatívan kéne gondolkodni,és nem kéne sztereotípiákat állítani...

20/L

2010. márc. 13. 11:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Csak a diszkós paliknak kellenek a diszkós csajok. Az már egy másik kérdés h szerinted miért csak a diszkós palik néznek ki jól. Én teljesen más stílust próbálok képviselni, barátnőnek nem is kellene nekem diszkós lány.
2010. márc. 13. 12:05
 23/28 anonim ***** válasza:

Akkor most én is feltenném úgy a kérdést,hogy a szép nőknek miért a gazdag pasik kellenek?

Nem plázacicákra és nem discocicákra gondolok.Normális 7köznapi szép lányokra.

26/F

2010. márc. 13. 12:41
 24/28 anonim ***** válasza:
56%
Azért, mert azok vitték valamire az életben stb.
2010. márc. 13. 12:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem inkább úgy tűnik, hogy a diszkós p.csák a kis diszkópatkány menőspasiknak kellenek. Akik lehet, hogy szerinted jó pasik, de például szerintem nevetségesek.

Amúgy tök egyszerű. A férfiak szeretik, ha csinosan öltözködsz. Gondolok itt többek között a magassarkúra és a rövid szoknyára. A barátom például általában elég lenézően nyilatkozik az ilyen lányokról, mert az nyilván lerí róluk, hogy a belső értékeikkel valami nincsen rendben. De ez nem azt jelenti, hogy látványilag sem izgatják ezek a dolgok, ezért én nagyon gyakran veszek fel ilyesmit a kedvéért, holott ha alapból így öltözködnék, valószínüleg soha nem szólít le, és mostn em vagyunk együtt. Remélem nagyjából érthető, amit leírtam. :)

2010. márc. 13. 13:11
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem. Szerintem nem érthető. Tehát nekifutok mégegyszer a lényeg megfogalmazásának:

A férfiaknak az esetek többségében csak a külső számít, amíg nem akarnak megállapodni, így olyat keresnek, aki folyton jól néz ki. Aki kicsit komolyabb, az szívesebben válogat a kevésbé kihívó egyedek közül, mert feltételezi, hogy ott talán valami értékesebbet talál. De ha már megtalálta azt, amit keresett, akkor ugyanolyan fontossá válik az is, hogy jól nézzen ki az illető, mivel ezek mind fontos szempontok egy hosszútávú kapcsolatban.

2010. márc. 13. 13:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem akarunk elköteleződni, és azt kapjuk egy ilyen kapcsolattól, amire szükségünk van... 19/F
2010. márc. 13. 16:54
 28/28 anonim ***** válasza:
off: pár ember szerint egy nő akkor csinos, ha van rajta smink, de mi van azokkal akik megengedhetik maguknak a smink nélküli megjelenést is? ;)
2010. márc. 13. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!