Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasiknak miért csak a diszkós p*csák kellenek?
Szerintem azért, mert még nem gondolkodnak komolyan az életről, ki szeretnék élni magukat....
Hidd el, ha már komoly kapcsolatot, családot szeretnének, akkor nem discos p...-t fognak választani.
Én is járok discokba, ettől még nem tartom magam discos p.csának, de azt tudom, hogy a fiúknak ilyenkor többnyire csak egy kis kalandra, játszadozásra kellenek a csajok, és ez kölcsönös. Ott akkor pasizok, ha csak szórakozni akarok, semmi több, és a fiúk is általában így vannak vele. Ezt senki nem veszi komolyan, ami ott folyik, nagyon ritka, hogy kialakul vmi komolyabb.
A másik oka pedig tényleg az, hogy ezek a lányok jobban adnak magukra, szexibbek, nőiesebbek.
akkor mégis csak csúnya lehetsz. Hidd el a discoba minden nőneművel kikezdenek a fiúk aki kinéz valahogy, ugye az alkohol hatása... tehát ha ennyire nem találsz magadnak pasit, valószínűleg itt van a válasz.
vagy tegyél fel magadról képet és majd meglátjuk...
A barátom jó pasi, pedig én nem vagyok diszkós p.csa. Úgy látszik, a te szemléletedben a jó pasi diszkóst jelent, akik logikusan diszkós csajokat keresnek, mert velük tudnak elmenni szórakozni. Ha te koncertre jársz, akkor olyan srácot keress, aki ebben társ tud lenni.
Én is koncertekre járok, a barátom szintén. És lehet, hogy mondjuk egy "diszkós p.csának" ő nem lenne jó pasi, nekem viszont a diszkós srácok nem azok. Egy valamilyen szintű stílusbeli egyezés muszáj hogy legyen egy kapcsolatban, még ha nem is elsődleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!