Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a negyvenes pasiknak mindig a fiatalabb nők kellenek?
Van egy pasi aki sokkal idősebb nálam és teljesen rám van kattanva, de én úgy gondolom, hogy csak arra kellenék neki...
Igazából azt sem értem, hogy eddig miért nem volt olyan komolyabb kapcsolata ennyi idősen.
Talan mert egy negyveneves ferfi meg siman kozepkoru, egy negyveneves no meg mar tul van reg azon a koron amikor egeszseges lenne szulni.
Tovabba mert kb 40eves korra lehet azt az egzisztenciat felepiteni amikorra mar csaladot tud vallalni az ember (lakas, alapok, stb).
Ja, es hogy miert nincs 30-40es ferfiaknak kapcsolata? Talan mert ez a buta noi "logika" jatszik allandoan hogy ha eddig senkinek se kellett, akkor nekem se kell.
Ebben csak az a hiba hogy valakinek kene elsonek is lenni...
12:26-osnak valahol igaza van... ám ha valaki 40 éves korára még egy normális kapcsolatot sem tudott kialakítani, az gyanús, az nem véletlen...
amúgy szerintem is kapuzárási pánik.
A másik érdekes hogy akik fiatalon le se sz@rtak, azoknál most , hogy egyedül maradtak egy gyerekkel hirtelen népszerű lettem. Hát hölgyeim, késő bánat. Nem esetem a harmincakárhány éves elvált anyuka, aki balekot keres.
34 ffi
Kedves Uraim!Azért valljátok be!Jobban megnézik azt a párt akárhol,ahol ídősebb a férfi és egy fiatal nővel van együtt!
Na,ez még önbizalom növelő is,a férfinak!De ha belegondoltok abba,hogy van egy 20-on éves nő egy 40-es pasival,cirka 10valahány év van köztük,mondjuk 10-évig együtt akkor is a nő még csak a 30-as évei közepén van!
És ezekből a kapcsolatokból,biztos nem a pasi fog 50-évesen kihátrálni.Kinek kell akkor már egy 50-es pasi???Csak az olyan nőknek akik korban is a pasi felé járnak.Én 30-on túl vagyok már,de nekem nem kellene 40-től idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!