Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányokra mindig k*rv*znak, de egy fiú mindent megtehet?
Figyelt kérdés
Már jó ideje azt érzem hogy ha egy lány rövidnadrágban van vagy nem csak egy pasija volt az a legtöbb ember szerint egy k*rv@. De ha egy fiú póló nélkül járkál és minden csajjal kikezd az menő meg cuki. Na miért van ez?2015. ápr. 16. 16:30
31/41 anonim válasza:
#30 Na! Ohó! Tessék, csak tessék, életcél neked: légy hasznos a társadalom számára és tegyél le valamit az asztalra, amire veheted a nyálad.
32/41 anonim válasza:
#31: Kifogytunk a természettudományokból? Örömmel tettem, hogy gyarapíthattam harmatos tudásodat, ifjú kígyódiáklány.
33/41 anonim válasza:
#32 Erős túlzás lenne. Álmodik a nyomor, cukorborsó. Én, mindössze, kiragadtam a lényeget: kezd végre magaddal valamit. Mindenki jobban járna.
34/41 A kérdező kommentje:
Befejeznétek hogy itt kötekedtek? Komolyan, szánalom.
2015. ápr. 16. 19:59
35/41 anonim válasza:
Mert egy rohadt hímsoviniszta világban élünk ahol csak elvileg van egyenlőség!
36/41 anonim válasza:
#33: Méltányolom, hogy aggódsz a magánéletemért, bár ezen atrocitásban sem az őszinte szándék vezérelt téged, mindinkább a gúny, a rosszindulat, az irrelevancia és a rabulisztika. Hát, látod, emiatt sem vagyunk toleránsak a hozzád hasonló boszorkányokkal, te minden lében kanál, hitvány férfirühellő nőstényhüllő.
37/41 anonim válasza:
#36 Ó, szintúgy, cukorborsó, szintúgy. Remélem, nem is vártál mást. A hozzád hasonlók nem is érdemelnek normális hangnemet.
39/41 anonim válasza:
#37: Ettől a kényszeres, erőltetett gügyögésedtől meg egyenesen okádhatnékom van. Tudsz mutatni valami még hatásosabb rokonszenvfokozót a tarsolyodból?
40/41 A kérdező kommentje:
Nincs jobb dolgotok mint egész nap itt osztani az észt? Folytassátok privibe! Ez egy kérdés, válaszolni kellett volna, nem egymásnak pofázni.
2015. ápr. 16. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!