Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasi a párkapcsolatban szinte bármit megtehet, míg egy nő semmit?
Normál esetben ez egyáltalán nincs így -> ha így van, az nem normális -> ami nem normális, az nem mérvadó.
Jól tetted, hogy szakítottál. Sajnos vannak ilyen kisebbségi komplexusos unintelligens emberek, én is belefutottam egybe anno, még én voltam a sz.r szemét. Az a durva az egészben, hogy addig hajtogatja magának (meg a h.lye haverjainak) a dolgot, hogy a végén tényleg elhiszi. Tudom, könnyű mondani, de ne foglalkozz vele. Komolyan, többet az életben nem kell vele találkoznod, se a barátaival, kit érdekel, hogy mit hisznek? Kb. 1 hónap, és te is csak egy ex leszel, majd lesz más, akinek szívhatja a vérét. Pont, ennyi, nem szabad nagyobb jelentőséget tulajdonítani a dolognak, mert nincs neki :P :).
Nézd kérdező , ez azért történt meg , mert hagytad hogy ez történjen.
Sok nő úgylátszik képtelen elfogadni azt a tényt , hogy az ő tetteiknek is van következménye. Ahogy nem megtenni valamit is szintúgy.
Én szeretlek titeket , de ez az egyetlen dolog amit képtelen vagyok megérteni nálatok:D
Ha valaki mellett boldogtalanok vagytok , úgy hogy az közbe ki is használ : miért maradtok vele? Minek szenvedtek vele feleslegesen? Oké le kell ülni megjavítani egy kapcsolatot , de ha az se használ akkor mégis miért? Nem 10 év után kéne erre rájönni miután 4-5 ember kihasznált teljesen, mert többségében valahogy így jön össze ( tisztelet a kivételnek). Ilyen emberek nem érdemlik meg , hogy pazaroljátok az időtöket rájuk.
Az meg nem kifogás , hogy máskor meg a "földre szállt angyal" meg "szeretem" mikor emellett egy rongybabaként vagytok kezelve , ezen kéne túljutni végre.
Na elnézést , de egyre inkább ez körvonalazódik bennem.
Fel a fejjel , remélem tanulsz a hibáidból és találsz magadnak egy rendes srácot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!