Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az IM vagy BRAVO újságban volt kb 10évvel ezelött egy eper pudingos szerelmi varázslat ami nekem már egyszer bevált, de most nem találom a varázslat receptjét vki letudná irni v. hasonló könnyű szerelmi varázslatot?
Annyira emlékszem,hogy teljesen ugyanugy kellett csinálni ahogyan a pudingot ugyanugy tejjel összekeverni csak azt nem tudom mit kellett közbe mondani és hányszor kelett megkavarni,azt tudom még hogy közbe erösen a pasira v csajra kell gondolni és hogy azért eper izű puding,mert az eper a szerelem gyümölcse.
Egyszer megcsináltam ezt és akkor bevált,azért is kéne a receptje a varázslatnak.
te komolyan hiszel ezekben?
szerintem csak véletlen volt hogy sikerült..
Még ha igaz is lenne, azért az első számú alapszabály, hogy senki akaratát ne befolyásoljuk. (mikre jók a regények :D )
Szóval, ne tedd meg, neked se lenne jó, ha olyannal járnál, akit nem szeretnél, csak valami hajt hozzá.
Bocsi, de te hány éves vagy?
am az h "bejött" az előző az véletlen lehetett.....
és képzeld magad a srác helyébe....képzeld ha vmi ronda srácnak teccenél(most nem arra céloztam h ronda vagy) és belé szeretnél mert egy ilyen bűbájt használt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!