Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag a férfiaknak ennél kevesebb is bőven elég, akkor mégis miért nem vagyok soha elég jó?
Sportolok, hogy jó alakom legyen, csinosan öltözködöm, tudok főzni, mindenkivel kedves, segítőkész vagyok és mások elmondása szerint okos és kreatív. Az arcom mondjuk nem kimondottan szép, de nem nagyon tudok neki mit csinálni. A férfiak állítása szerint elég ha egy lány ápolt, kedves és már kap is esélyt. E szerint akkor engem ostromolnia kéne a férfiaknak, de gyakorlatilag egész életemben egyedül voltam és legutóbb kb. 2 éve volt olyan, hogy valaki egyáltalán bepróbálkozott nálam. Mi akkor az igazság? Mi a baj velem?
(Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, egyáltalán nem erre irányult a kérdés, csak választ szeretnék kapni.)
Jársz szórakozóhelyekre esetleg? Barátnőkkel mondjuk. Mert buszon, könyvtárban, vagy az utcán ritkán szólítják le az embert.
Azt én nagyon megértem, hogy a netes ismerkedéstől félsz és nem küldesz magadról képet csak úgy ismeretleneknek.
De lehet beszélgetni fórumokon kép nélkül is, aztán képcsere, meg bizalmasabb információk csak kölcsönös szimpátia kialakulása esetén.
Szerintem nem is csak a kép a netes ismerkedés buktatója.
Leginkább az, hogy bárki írhat bármit.
Viszont ettől még nem kell a netes ismerkedést félredobni, sokkal inkább meg kell tudni ítélni bárminek az igazságtartalmát.
Amit leírtál az alapján felkeltetted az érdeklődésemet!
Akarsz beszélgetni???????
36/F
"Nyilván rusnya nőkkel a kutya sem ismerkedne szívesen. Ennyi a titok nyitja."
Tényleg én vagyok felszínes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!