Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha állítólag a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag a férfiaknak ennél kevesebb is bőven elég, akkor mégis miért nem vagyok soha elég jó?

Figyelt kérdés

Sportolok, hogy jó alakom legyen, csinosan öltözködöm, tudok főzni, mindenkivel kedves, segítőkész vagyok és mások elmondása szerint okos és kreatív. Az arcom mondjuk nem kimondottan szép, de nem nagyon tudok neki mit csinálni. A férfiak állítása szerint elég ha egy lány ápolt, kedves és már kap is esélyt. E szerint akkor engem ostromolnia kéne a férfiaknak, de gyakorlatilag egész életemben egyedül voltam és legutóbb kb. 2 éve volt olyan, hogy valaki egyáltalán bepróbálkozott nálam. Mi akkor az igazság? Mi a baj velem?

(Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, egyáltalán nem erre irányult a kérdés, csak választ szeretnék kapni.)

2015. ápr. 12. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a közlekedési járművekről tegyél le. Mindenki a telefonját bújja. Utcán hasonló az eset.

Egyébként gondoltál már arra, hogy te kezdeményezz?

2015. ápr. 12. 20:07
 22/63 anonim ***** válasza:
59%

Ha én most azt írnám gyerünk érdekelsz! Randizunk!

Mi lenne a válasz? Küldj képet! Utána ha nem tetszek nem is adnál esélyt mert FELSZÍNES vagy!

2015. ápr. 12. 20:08
 23/63 A kérdező kommentje:
A nulla, az nyilván azt jelenti, hogy nem volt.
2015. ápr. 12. 20:08
 24/63 A kérdező kommentje:

"Ha én most azt írnám gyerünk érdekelsz! Randizunk!

Mi lenne a válasz? Küldj képet! Utána ha nem tetszek nem is adnál esélyt mert FELSZÍNES vagy!"

Te gondolom bárkivel járnál pusztán a belsője miatt, még azzal is, akihez hozzá sem tudnál érni... Leírtam már kétszer, hogy nem tetszett külsőre DE ADTAM NEKI ESÉLYT, nem tudom mi nem érthető ebben.

2015. ápr. 12. 20:10
 25/63 anonim ***** válasza:
0, de az se szamit ilyenkor, aki probalkozott? Nem fogott meg, de probalkozott.
2015. ápr. 12. 20:10
 26/63 anonim ***** válasza:
90%

Itt a válasz:

"(Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, egyáltalán nem erre irányult a kérdés, csak választ szeretnék kapni.)"

Még itt is elzárkózik az ismerkedéstől. Nyilván a való életben is hasonlóan viselkedik.

Másrészt ennyiből, amit itt nekünk leírt nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Valószínűleg Ön egy olyan hölgy, aki csak várja, hogy ostromolják, de nem tesz érte semmit sem. Feltehetően a valódi ostromlóit nem veszi emberszámba.

2015. ápr. 12. 20:11
 27/63 anonim ***** válasza:
100%
Egy fotó nem ártana ...
2015. ápr. 12. 20:12
 28/63 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha nincs, akkor se változtat azzal, hogy kezdeményezne.

Komolyan, próbáltál már akár csak szemezni valakivel egyáltalán az elmúlt két évben?

2015. ápr. 12. 20:12
 29/63 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nekem is adjál esélyt! És akkor nem kell itt sírnod hogy senki nem kezdeményez nálad! :)
2015. ápr. 12. 20:13
 30/63 A kérdező kommentje:

Interneten egyáltalán nem ismerkedek és nem küldözgetek magamról képet senkinek. (Tudom, biztos én vagyok a felszínes és nem a férfiak.)

Amiket pedig már háromszor leírtam, nem fogom újra és újra.

2015. ápr. 12. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!