Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha állítólag a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag a férfiaknak ennél kevesebb is bőven elég, akkor mégis miért nem vagyok soha elég jó?

Figyelt kérdés

Sportolok, hogy jó alakom legyen, csinosan öltözködöm, tudok főzni, mindenkivel kedves, segítőkész vagyok és mások elmondása szerint okos és kreatív. Az arcom mondjuk nem kimondottan szép, de nem nagyon tudok neki mit csinálni. A férfiak állítása szerint elég ha egy lány ápolt, kedves és már kap is esélyt. E szerint akkor engem ostromolnia kéne a férfiaknak, de gyakorlatilag egész életemben egyedül voltam és legutóbb kb. 2 éve volt olyan, hogy valaki egyáltalán bepróbálkozott nálam. Mi akkor az igazság? Mi a baj velem?

(Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, egyáltalán nem erre irányult a kérdés, csak választ szeretnék kapni.)

2015. ápr. 12. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim válasza:
100%
Nem ismerkedsz eleget? Csunya vagy, csak nem ismered be? Elutasito vagy? Nincs tobb tippem
2015. ápr. 12. 19:59
 12/63 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt jó nekem már első ránézésre sem, de adtam neki egy esélyt. Egy eléggé kínos randin végleg eldőlt, hogy személyiségben is teljesen ég és föld vagyunk, így nyilván nem is lett belőle semmi.
2015. ápr. 12. 19:59
 13/63 anonim ***** válasza:
81%

Végül is erre nem tudok mit mondani.

A leírás alapján kellemes, jó társaság vagy, jól ki lehetne jönni veled, könnyen beléd lehetne szeretni, szóval nem tudom, miért nem próbálkozik senki, mi a baj veled. Mindenesetre az tény, hogy vágysz erre. Viszont az itteniektől nem vársz semmit (melyet meg is tudok érteni), márpedig a jó része ezt tenné. Én se fogok most rád írni, mert elfogadom az álláspontod, hiába nincs senkim.

Amúgy megkérdezhetem, hogy honnan várod, hogy próbálkozzanak?

2015. ápr. 12. 20:00
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, veletek ellentétben nekünk férfiaknak a személyiség is számít. Egyrészt lehet, hogy ott kell keresned a hibát. Másrészt olyan lány nincs, akinél senki ne próbálkozna. Túl válogatós vagy, és aki nem néz ki elég jól, az hiába próbálkozik, tudomást se veszel róla.
2015. ápr. 12. 20:01
 15/63 anonim ***** válasza:
Most irtad hogy elso ranezesre se volt jo. Akkor mi a nyavalygasod targya? Felszines vagy.
2015. ápr. 12. 20:03
 16/63 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem veszed észre a próbálkozókat?

Én sem vettem észre! Vicces volt: egy srác (aki egyébként bejött) folyton odajött hozzám beszélgetni. Már a hátunk mögött mondogatták, hogy itt alakul valami... Én meg addig észre sem vettem... :D :$ Ez gáz, de van ilyen.

Így nem is adtam viszonzásul jeleket. Szoktál jeleket leadni a srácoknak? Biztos a kisugárzásodban lesz valami vagy, hogy nem veszed észre őket, nem viszonzod a jeleket és nem tudnak/tudtok tovább lépni.

2015. ápr. 12. 20:05
 17/63 anonim ***** válasza:
Ezt fordított esetben is mondják, de tapasztalatom szerint ott sem igaz. Ez van.
 18/63 A kérdező kommentje:

Honnan várom? Akárhonnan. Utcán, boltban, könyvtárban, buliban, vonaton, buszon, akárhonnan...

Már bocsánat, de nem hinném, hogy annyira buta lennék, hogy nem veszem észre, ha próbálkozik valaki. Az utóbbi két évben 0 (azaz nulla) számú srác volt, aki akárcsak odajött hozzám. Még esély se volt rá, hogy bárkit is elutasítsak.

19/63 anonim ***** válasza:
Most volt, vagy nem volt?
2015. ápr. 12. 20:06
 20/63 A kérdező kommentje:

"Most irtad hogy elso ranezesre se volt jo. Akkor mi a nyavalygasod targya? Felszines vagy."

Nem tetszett külsőre, DE elmentem vele randizni, hátha a személyiségében megfog valami és kiderül, hogy érdemes vele próbálkoznom. Nem így történt. Ezzel mi a probléma?

2015. ápr. 12. 20:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!