Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elcsesztem szerintem mindent. Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés

Egy rib**ncnak erzem magam..

17 eves koromig senkivel nem fekudtem le..aztan elkezdtem nyitni igy masok fele es lett baratom, regi bnoimmel is joban lettem..

Ez volt 2 eve.

Akkor nagyon konnyen adtam magam. Szanalom lettem.

Utana lett egy baratom akivel tavaly juniusban szetmentunk es azota senkivel nem fekudtem le es nem is volt senkim.

Viszont regebben, meg elotte volt valaki akiert odavoltam de nem vettem eszre hogy kihasznal..tul naiv voltam, o pedig ossze vissza hazudozott nekem hogy nem csak azt akarja tolem hanem komolyabb dolgot is stb...

Na mult heten talalkoztunk, setaltunk beszelgettunk stb.. es tenyleg ugy lattam rajta hogy megvaltozott..masnap atmentem hozza de csak filmezni es nem is akartam mast , es mondtam is neki.

Erre azt mondta hogy tudja mitol felek, hogy nem fog keresni ha megtortenik, es hogy o tobbet js szeretne es nem kell felnem..duma duma

En meg elhittem es en idiota hulylany belementem.

Masnap meg beszeltunk

Aztan azota egyaltalan semmi

Miert vagyok ilyen nyomorek? En basszus nem akarom hogy rib**cnak higyjenek mert en tenyleg nem ilyen lany vagyok..

A multamon nem tudok valtoztatni ezt tudom..de megis mit csinaljak? :(

Ezek miatt a dolgaim miatt zarkozott lettem megint es felek mar nyitni masok fele is.

Mit csinaljak? :(

18/L

2015. ápr. 11. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tény, hogy mások véleményét nem tudod megváltoztatni, de az élet akkor is túl rövid ahhoz, hogy mások véleménye irányítson. Mindenki követ el hülyeségeket, de minden csoda három napig tart. Az emberek egy idő után találnak mást, amin pletykálódhatnak, elfelejtenek, a lényeg, hogy TE meg tudj bocsájtani magadnak. Felejtsd el azt a fiút, kezdj úgy életet. Keress hobbit, sportolj, olvass sokat, koncentrálj saját magadra. Próbáld meg értékelni, amit eddig elértél, legyél büszke magadra. És tanulj a hibáidból! Nem azt mondom, hogy felejtsd el a fiúkat (isten ments!), vagy hogy ne bízz senkiben, csak legyen eszed!
2015. ápr. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!