Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elcsesztem szerintem mindent. Hogy hozzam helyre?
Egy rib**ncnak erzem magam..
17 eves koromig senkivel nem fekudtem le..aztan elkezdtem nyitni igy masok fele es lett baratom, regi bnoimmel is joban lettem..
Ez volt 2 eve.
Akkor nagyon konnyen adtam magam. Szanalom lettem.
Utana lett egy baratom akivel tavaly juniusban szetmentunk es azota senkivel nem fekudtem le es nem is volt senkim.
Viszont regebben, meg elotte volt valaki akiert odavoltam de nem vettem eszre hogy kihasznal..tul naiv voltam, o pedig ossze vissza hazudozott nekem hogy nem csak azt akarja tolem hanem komolyabb dolgot is stb...
Na mult heten talalkoztunk, setaltunk beszelgettunk stb.. es tenyleg ugy lattam rajta hogy megvaltozott..masnap atmentem hozza de csak filmezni es nem is akartam mast , es mondtam is neki.
Erre azt mondta hogy tudja mitol felek, hogy nem fog keresni ha megtortenik, es hogy o tobbet js szeretne es nem kell felnem..duma duma
En meg elhittem es en idiota hulylany belementem.
Masnap meg beszeltunk
Aztan azota egyaltalan semmi
Miert vagyok ilyen nyomorek? En basszus nem akarom hogy rib**cnak higyjenek mert en tenyleg nem ilyen lany vagyok..
A multamon nem tudok valtoztatni ezt tudom..de megis mit csinaljak? :(
Ezek miatt a dolgaim miatt zarkozott lettem megint es felek mar nyitni masok fele is.
Mit csinaljak? :(
18/L
Bocsi
19/L*
Istenem...
Legyszives komoly valaszokat
De epp ez az hogy nem tudom tultenni ezeken a dolgaimon magam.
Mert masok velemenyet nem tudom megvaltoztatni rolam
Annyira megalazo ez igy...
Igazi nyomoreknak tunok, aki konnyen adja magat..
Mint írtad a múlton nem lehet változtatni!
Kezdúj életet, mostantól gondolkozz éretten és megfontoltan!
Idő kell hozzá, amíg a környezeted felfogja ls elfogadja a megváltozott énedet, de idővel tényleg el foják hinni, hogy más lettél!
Mást nem igen tudsz tenni, hacsak olyan idegen helyre nem költözöl, ahol nem ismernek!
Minél előbb kezdj hozzá, annál hamarabb célt érsz!
Valaki irt privatot, hogy ezen az egy dolgon ne toprengjek ennyit
Csak az a szar hogy ez nem eloszor tortent meg vele.
Egyszer kihasznalt mar es elpofazta masoknak h konnyu veru vagyok, meg d*gjanak meg meg ilyenek..
Vissza hallottam olyat is 1 eve hogy regen milyen jo kislany voltam most meg mindenki ala odafekszem
Pedig egyaltalan nem mindenki ala es mar meg is valtoztam nagyjabol de ezeket a dolgokat hogy tegyem jova ami mar jovatehetetlen?!...
Nagyon egonek tartom magam, iszonyat gaznak..
Üdvözlünk a felnőttek világáában! :)
Sajnos nem ez lesz az utolsó eaet, hogy "hátbaszúrnak"!
Mást nem tehetsz, tanulj az esetből, és használd fel a tapasztaltakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!