Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Férfiak! Mernétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Mernétek a környezetetekből kiindulva azt állítani, hogy a nők hűségesek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 8. 08:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Az alpári stílus alapján biztos vagyok benne, hogy a mondanivalóm nem neked szólt :)

2015. ápr. 8. 12:56
 32/35 anonim ***** válasza:
Bocs, #29 akart lenni.
2015. ápr. 8. 12:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam hogy reagáljak e egyáltalán bármit is, mert látom van benned bőségesen elfogultság azt itteni felhasználók felé, na meg felfogással is vannak bajok.

Szerinted itt mindenki 20 éves, évente (vagy kevesebb) kapcsolatot váltogató felhasználó, nulla élet tapasztalttal?

Érdekes..

Te meg a bölcs oltalmazó, aki bedobja a közösbe a féltett, több éven át tökéletesített nyalási fortélyait?

(ami kézről kézre jár, és kis fiúkák csak úgy istenítenek téged, az ős über profit :) )

Na meg nem tudom mi ez a fóbia nálad, hogy újságból meg egyéb forrásokból okulnak az "itteni" emberkék, abból merítik a párkapcsolati meg egyéb nemzetközi szexuális tudásukat.

Én nem irigykedem rád, félre ne értsd, örülök hogy ilyen sikeres ember vagy itt a gyiken, és már egész tömegeknek tudtál segíteni, talán még sutyiba ott is állsz néha valamelyik tanítványod mellett mikor "akció" van, mint büszke nyaló mester

És talán még gyorsan mutatsz pár gyakorlati technikát :)

Ezt a csúfolódást pedig azért kapod, mert csendben magadban kéne örülni a gyiken elért hatalmas sikereidnek, nem pedig hangoztatni mekkora elismerésnek örvendsz itt.

Nyilvánvaló hogy másban csekély sikereid vannak, és itt az elismerés megrészegít teljesen.

Ja még annyit, jobb ha tudod nem csak egy-két választ szoktam elolvasni tőled, több mint egy éve figyelem az itteni pályafutásod, láttam már minden félét az írásid között.

Na jó ennyi elég is, nem is akartam nagyon írni semmit mert láttam nagyon a szívedre vetted ezt a dolgot, bár én a helyedben magasról szartam volna arra mit írnak ide, de látszik rettentően felkavart hogy van aki nem bálványoz téged, és érti meg a roppant összetett, hűségről elképzelt nézeteidet :)

Sok sikert itt a gyiken, sok boldog tanácsadást a 20 éves szűz fiúknak (még ha valójában le is nézed őket, de azért az elismerésük jól esik :) )

Remélem sok..sok.. örömteli ékszakátok lesz külön jó távol egymástól a nejeddel, és nem váltok el soha mert akkor vagyonmegosztás lenne a vége.

Irigylem a harmonikus házasságotokat, és hogy felül tudtok emelkedni a korlátaitokon, csupa értelem és érzelmi intelligencia jellemző rátok :)

(nem ám komolyan veszed az utolsó mondatom, csak vicceltem, bocsi :) )

2015. ápr. 8. 13:22
 34/35 anonim ***** válasza:

Háááát ezt alaposan benézted, mert totálisan hidegen hagy, hogy van e sikerem a gyiken vagy nincsen. Ezt sem tudom honnan vetted? Elég rendszeresen adsz szavakat/gondolatokat a számba, meg kombinálsz itt össze-vissza vég nélkül. Okoskodsz és trollkodsz tömören ez a helyzet. Persze világos, hogy csak azért mered ezt megengedni magadnak mert a névtelenség véd. Egy kiskocsmában egy pultánl ülve arccal már nem mernéd. :D És ezért egy tök szűz logint képes vagy használni (megkockáztatom talán ezért regelted) hogy engem gyalázhass és gúnyolhass.

Komoly összegben mernék fogadni, hogy inkább te éled ezzel ki a sikertelenségeidet, mert nekem valahogy nincsen szükségem arra, hogy mások szekálásával próbáljak figyelmet és némi "jólmegaszontam" önbizalmat tápolni.

Az én monyóm rendben van, de köszi, hogy aggódsz értem :D

Szívemre ugyan nem vettelek, csak én meg olyan vagyok ha megszólítanak válaszolok rá. Engem anyukám még így tanított. Ha ellenérvvel, érvelek, ha gúnyolódnak beszólok, ha dícsérnek megköszönöm. Ha ebből az alap emberi reagálásból neked az önbálványozás jön le, akkor igencsak tudlak sajnálni, mert ezek szerint lövésed nincsen arról, hogy illik válaszolni ha szólnak hozzád. (ez mondjuk sok mindent meg is magyaráz)

Ez nem népszerűségi verseny te :) Van itt akinek ez a megszállottsága, hogy a toplista élén dorbézoljon, de az nem én vagyok :DDDDD

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki hová jut és mire viszi, milyen kapcsolata van. Én elmondom. Van aki elutasítja, van aki gúnyolódik, van aki elgondolkodik rajta. A többi nem az én dolgom. És most sem eresztettem volna bő lére ebben a szálban a mondókámat ha te és kérdező nem szólítotok meg név szerint engem.

De tudod mit, abban tökéletesen igazad is van, hogy totál felesleges válaszolnom neked, mert érdemben nem fog rajtad az értelmes szó, trollt etetni nem szabad,érved egyetlen egy sincsen, mert miért is lenne, én meg éhes vagyok, szóval mentem is kajálni. :D

2015. ápr. 8. 13:35
 35/35 laszlo racz ***** válasza:
persze hüsegeek,adig amedig van penz-haz uto ,es satöbi,
2015. ápr. 9. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!