Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Mernétek a környezetetekből kiindulva azt állítani, hogy a nők hűségesek?
Dowd a nagyeszu...remelem az asszonyod mellett sokszor szexbalesetet okozol a felfogasoddal, trololo. :D
Nos kerdezo, nem latok bele masok kapcsolataba ennyire, de igen, akiket ismerek, ra mernem mondani, h husegesek.
Nem szoktam csajozni, de volt rá példa.
Mi nyitottan élünk ugyanis, én nem sunyulok.
mondjuk, nő vagyok, de attól még a környezetemben kb ugyanazt látom, mintha férfi lennék :D
és azt kell mondanom, kb egyenlő arányban hűségesek/hűtlenek a férfiak és a nők. nem a dowd szerinti hűségre gondolok (azzal sajnos nem tudok egyetérteni, de ki-ki élje úgy az életét, ahogy akarja), hanem a hagyományos értelmezés szerntire. társaságomban (nyilván olyanokról nem tudok nyilatkozni, akiket olyan nagyon nem ismerek) pont 50-50% a csalfa férfiak és nők aránya :D már úgy értve, hogy a 12 tagú társaságból, meg plusz az én szerény kicsit mélyebb ismerettségeimből (+4 ember) pont 3 nő és 3 ffi az, aki egyszer, többször vagy életvitelszerűen csalta/csalja a párját. és nem, nincs kevesebb nő a társaságban, sőt. ebből mondhatnám, hogy kisebb számú pasiból több a hűtlen, mint nőből, de nem mondom :)
jól mondták korábban, nem lehet azt kijelenteni, hogy A NŐK vagy A FÉRFIAK (nem) hűségesek. EMBEREKRŐL van szó, akik másképp állnak hozzá dolgokhoz, másképp kezelnek bizonyos problémákat és úgy általában mások.
Jól van dowd, senkit nem érdekelnek a legendáid, életedben nőt nem láttál.
Ha lenne, nem osztanád annyit az észt.
Lökött :DDDDD
10. házassági évfordulóm lesz most május 14-én :DDDDDDD
Aki ráadásul közelről ismer az még tudja még a gyakorin is :D
Kérdező, azért Dowdot sem kell cikizni. Jó és hasznos, értelmes válaszokat szokott adni, ebben az egy dologban nem tudok vele egyetérteni, de attól még ebben is van logika meg értelem. Az, hogy te ezt nem tudod elfogadni, ám legyen, de ha ő így él, így fogja fel a dolgokat és a felesége is egyetért ebben, akkor mégis, mi benne a rossz? A megcsalás (értem ezalatt: szex) akkor él, ha a másik nem tud róla, és nem egyezett bele a félrekacsintgatásba. Ha náluk működni tud egy házasság így is, akkor szépen gratuláljunk nekik és lépjünk tovább. Én mondjuk a Dowd szerinti hűtlenség vétkébe esnék, ha megtudnám a páromról, hogy egyszer-kétszer félrekefélt, csak mert... mert, de ez én vagyok. Minden kapcsolat más, most miért kell őt cikizni mert leírja a saját tapasztalatait? Te nem értesz egyet vele, én sem, de ha neki így jó?
Annyira gázak néha az ilyen megnyilvánulások, csak azért mert valaki másképp gondolkodik, máris rögtön jönnek a személyeskedések meg a sértések... Hát hol van az a sokat emlegetett "emberek vagyunk, nem ösztönlények" ilyenkor? A megcsalás témánál előkerül, de ilyenkor nem? Szánalmas...
14es voltam, mielőtt azt gondolod, nem válaszoltam a kérdésedre :)
nekem mindenki hűséges a környezetemben :D valamint én sem csaltam soha, és engem sem csaltak meg.
vagy ki tudja, lehet, hogy én vagyok az, aki soha nem tud semmiről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!