Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, Férfiak! Mernétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Mernétek a környezetetekből kiindulva azt állítani, hogy a nők hűségesek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 8. 08:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nem, ugyanis akik eddig nők nagyrészt a környezetemben voltak nem túl hűséges típusok.

Barátok, barátnők, feleségek, ismerősök, mind között volt/van hűtlen.

A másik pedig hogy dowd rendszeresen itt veri a nyálát, hogy ő annyira idilli "nyitott házsaságban" él, borzalmasan szánalmas...

Senki nem kérdezi tőle, de ő mégis magától néha-néha elhinti ezt kis információ morzsát a válaszaiban.

Nem tudom, lehet azt reméli hogy majd ettől itt a gyiken ugranak a kukacára a nők...bár azok is milyen nők lennének, na mindegy.

Abba meg már bele sem merek gondolni, milyen harmonikus kapcsolat lehet közte meg a neje között, ha kefélhet mindenki mindenkivel :D

Vicc, de nembaj igyátok a szavait, és a bölcs párkapcsolati és szexuális tanácsait :)

2015. ápr. 8. 11:16
 22/35 anonim ***** válasza:

Hinti a rosseb (ezért kár volt új reget csinálni :D)

Mindössze én személy szerint nem könyvből és kozmóból, meg nők lapjából merítek hanem a saját életemből!

Tapasztalat alapján, és nem összeolvasott bulvárból, meg sex&newyork alapján.

Ha ez olyan marha nagy vétek ám legyen.

2015. ápr. 8. 11:25
 23/35 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg 1000x elmondtam már, hogy nem csajozom, gyakorin meg főleg nem, nem tudom ezt a kukacos dolgot honnan vetted de világos, hogy nem olvasod el amit írok rendesen csak write only vagy.
2015. ápr. 8. 11:27
 24/35 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy a #3 válaszában gyönyörűen leírta saját felfogása szerint kiforgatva, hogy a hűség nem ott kezdődik hogy nem csaljuk meg egymást, és kefélünk össze vissza.

Hanem ott hogy minden következmény nélkül lehet szexelni bárkivel, nem téma...

Ha van esetleg gyerek akkor azt felneveljük közösen, meg kitartunk egymás mellett jóban rosszban, de azért mindenki megy a maga útjára éjjel.

Na most itt ezt nem értem, vagy saját magát áltatja ezzel hogy ez a felfogás nagyon rendben van, vagy pedig az itteni népet hülyíti vele hogy nyugodtan meg lehet csalni egymást, ha után is kitartanak egymás mellett akkor akkor az a "nagy" hűség fogalma :)

Mondjuk én azt gondolom, hogy alapvetően akik ilyeneket állítanak azok ezt el is hiszik, hogy ez a normális.

Minden esetre sok sikert, remélem hogy kevés ember van aki olyan mint a csodálatos #3 :)

2015. ápr. 8. 11:30
 25/35 anonim ***** válasza:

Hűűűűűűűűűűűha, komoly szövegértési gondjaid vannak!

Azt mondtam, hogy a szexuális kisajátítás valójában nem hűség! Mert baffhatod azt, hogy senki mással nem szexel az illető 3 évig, ha utána meg az első komoly vitánál szakít. Kiteheted az ablakba és örülhetsz neki mint pistike a karácsonyi csomagnak, attól még összetörten sirdogálva szingli vagy.

Milyen hűségről papol az, aki 1-2-3 évente totál más párkapcsolatban él? Kapcsolatról kapcsolatra bukdácsol? Az mi? Mert ha neked ez a hűség, hogy összeveszünk szakítunk akkor no comment.

És mi alapján ítéled meg az én házasságomat? (látatlanban ráadásul?) Volt már kapcsolatod egy amolyan rendes és működő? Vagy olvasgatod az origo pártanácsait és marha okos vagy, de valahogy mégis mindig minden dugába dől? Mert ez a nagy helyzet többnyire. Engem ki lehet cikizni mert nem üvöltök együtt a csordával zsigerből, de valahogy mégiscsak az én életem rendezett, valahogy mégiscsak én vagyok kapcsolatban 12 éve, valahogy pont én viszek max. két hetente virágot a páromnak (mert egyébként imádom, és ha látok virágost nem bírom ki), valahogy mégiscsak az én nyalásos leírásom jár kézről kézre, és valahogy a legnagyobb kritikusaim nem képesek 5 évet sem lehúzni egy valaki mellett, mert a fene nagy hűségükben vagy ők szakítanak vagy velük szakítanak :)

Szóval peace ;)

2015. ápr. 8. 11:37
 26/35 anonim ***** válasza:

bár én nem vagyok fenenagy kritikusod, sőt, egyszer megkaptam tőled, hogy csak azért nem értek egyet veled, mert fiatal vagyok, de mégis azért meg kell említenem: 6 éve élek együtt boldogan a párommal, és egyikünk sem jár félre. 6 (na jó, ne kerekítsünk, csak 5 év 10 hónap) év alatt volt pár konfliktus, nyilván, bár nem sok, de azért volt. megoldottuk. és mind a ketten el tudunk számolni minden percünkkel, tehát egész biztos vagyok benne, hogy ő sem csal meg engem.

ezt csak azért mondom, hogy ellenpéldával szolgáljak neked, mert nem csak úgy tud jól működni egy kapcsolat, házasság, ha a felek félrejárnak. oké, a 6 év pont fele a te 12 évednek, nem tudom, mi lesz a jövőben, nyilván senki sem tudhatja, de ha a felek minden igényét kielégíti a másik, ha nem vágynak olyan jellegű változatosságra, amit csak és kizárólag egy másik partner tudna nyújtani, akkor bízva remélhetem, hogy felesleges a félrekefélés.

egyszer valamelyik kérdésnél valaki a válaszában rákérdezett, miért is olyan fontos a testi hűség is? az illető is veled, Dowd, egy véleményen volt, hogy az nem számít, ha egy idő múlva elhagyják egymást, de közben csak egymással voltak. de azért senki sem örülne neki, ha hirtelen bekopogna hozzám egy ismeretlen nő, kezében egy cuki kölyökkel, hogy hahó, ez a férjedé, kérem szépen a gyerektartást. vagy ha én járnék félre, akkor valaki más gyerekével a szívem alatt térnék haza a kedvesemhez. mert mint tudjuk, egyik fogamzásgátló módszer sem 100%ig biztonságos, tehát ez is előfordulhat. vagy egyáltalán a tudat, én el nem tudom képzelni, hogy a párom tényleg annyira szíve mélyéből szeressen engem, ha képes azért alkalomadtán egy-két nőcskével összefeküdni. elképzelem hogy csókolja, öleli őket... nem, ez valahogy nem fér bele nekem a nagy szerelmi képbe. oké, tény, 27 éves vagyok, még fiatal, de attól még nem tudom elképzelni, hogy ez valaha is változna bennem. nekem igenis fontos a testi hűség is, és inkább legyen a te értelmezésed szerint hűtlen, minthogy rajtam kívül még párhuzamosan legyen neki 10 nője. főleg, hogy ha valakivel nem csak egy alkalomról van szó, hanem többször összejárnak, akkor idővel elkerülhetetlen hogy valami érzelem legyen a dologban, ha más nem, kötődés. a szíve is és a farka is legyen kizárólagosan az enyém. az a "ha szereted, akkor elengeded" dolog részemről bullshit, mert a szerelem igenis önző és kisajátító. aki el tudja viselni, hogy a párja más ember karjaiban legyen, az nem is szerelmes igazán. szerintem, mert nálam csak akkor tudott (nagyon rövid időre) működni a nyitott kapcsolat, amikor már tulajdonképpen csak a megszokás és a ragaszkodás tartott minket össze, és szerelem már rég nem volt a buliban. tehát én nem úgy szidom a nyitott kapcsolatot, hogy még sosem láttam, próbáltam, nem láttam értelmét, hát véget vetettem neki. oké, akkor voltam 20 éves, de mégis. most már bele se mennék, mert egyszerűen értelmetlennek tartom.

2015. ápr. 8. 12:00
 27/35 anonim ***** válasza:
ugye dowd a feleséged is a lovak közé dobhatja a gyeplőt é mehet kalandozni bármikor ha kedve szottyan? és ugye be is számolhat erről? ha ha.
2015. ápr. 8. 12:03
 28/35 anonim ***** válasza:

Köszönöm a történetedet.

Szóval sem mondtam, hogy mindenkinek az a követendő amit mondok, vagy amiben élek. Aki figyelmesen olvassa a hozzászólásaimat az egyik első amit elmondok neki, hogy ez NEM mindenkinek való. Ha a birtoklás és "ő az enyém" érzése féltékenység alapú és nem tudás (tehát atom szilárdan biztos benne, hogy a másik vele marad) akkor azonnal bukta.

Ezért nem értem a trollkodó kollégát, mert úgy tesz mintha képben lenne velem kapcsolatban valójában a felét sem olvasta el sose a soraimnak :)))

(még hármasnál is mindig ez az első kitételem a kérdezőknek, hogy ezt k. rágják át mert ha nem nekik való azonnal bukta)

Mi ezt így intéztük (amúgy 32 éves koromig bennem sem merült fel, hogy ne tudnám leélni az életemet némi változatosság nélkül, aztán végül csak megért, hogy ez azért nem ennyire egyszerű kérdés, legalábbis nekem), más meg másképp fogja.

És nem másért írom le ezeket, mint azért, mert nekem sem szólt senki, hogy ba+ lehet, nektek sem szóltak jó eséllyel, mint itt másoknak sem. Ha felmerül bármilyen szinten akkor reflexből fog cselekedni. Ilyenkor van az, hogy a 30+ vagy 40+ -os férj megdönti a titkárnőt a feleség meg szemrebbenés nélkül válóper, balhé, vagyon megosztás, fized vissza a 30 milliós hitelt,csonka családban a gyerek, stb... Nem babra megy ez.

Holott aki leül és istenesen elgondolkodik rajta az bizony rájön idővel, hogy egyrészt 50 évet kéne leélni egy féle szexuális légkörben (értsd: 1 párral) és ez embert próbáló tud lenni, és nem csoda ha olykor megbotlik az ember fia/lánya. Mert a többségnek ez nem megy alapból, ritkább akinek meg nem jelent gondot. Ekkor egészen biztosan az a megoldás, hogy 10,20,30 év közös életet, egzisztenciát, stb... zsigerből széjjelba--unk, mert néhány okostóni a gyakorin 20 éves pelyhes p---el ezt vágja rá gondolkodás nélkül gyakorlatilag zéró élet tapasztalattal? Vagy elgondolkodunk azon, hogy nem biztos, hogy ez a jó ötlet, lehet nekünk, kettönknek közösen kéne ezt eldönteni, időben, de legalább amikor belefutunk ez a lökött Dowd eszembe jut és volt annyira "lökött", hogy azt mondja: ülj le, gondold át, és magad dönts ne reflexből,zsigerből, és főleg: mérlegelj, mi mennyibe kerül neked. Mert ára mindennek van, de ezen a szinten 2-3 sorsba is.

Mert lássuk be zsigerből szétcsapni egy közös életet egy olyan dologért ami amúgy 80%-ra boritékolható is (ha van egy lökött aki előre szól, hogy ez is bejátszhat jó eséllyel ugye) már koránt sem biztos, hogy egy házasságba és családba kerül.

Könnyű osztani az észt 20 évesen olyan párkapcsolati tapasztalattal, amikor még 1-2-3 év már "hosszú", együtt élésről meg szó sincsen még. (90%-uk életében nem élt együtt senkivel) És az ilyen fogja rávágni, hogy "válj el". Oké, más izéjével a csalánt tipikus esete.

Én alternatívát mondok csak, hogy lehet választani ezt is, azt is, amazt is. És leírom, hogy mi hogyan döntöttünk, miért, miért működik, mibe futottunk bele.

És igen, nem nők lapjáról hozom az érveimet, hanem személyes tapasztalatokból. Ezért magammal példálózom, nem pedig "valahol hallottam". Mindössze ennyi.

Azért írtam le, hogy világos legyen mindenki számára mit miért mondok, maximum nem ért velem egyet.

Csak ne olyan dobálja már a sarat (trollkodók) akinek 1-2 éves együtt járás már komoly kapcsolat, mert nem kicsit égő :) És hozzáteszem nem élnek jobb életet nálunk, lévén ő nem félre szexel, hanem kapcsolatot vált, és mással szexel utána :) A periódust az ilyenek is szokták tartani, csak kapcsolatot is cserélnek hozzá. Mert 3 évig lehet, hogy nem csalt meg senkit, de utána partnert vált kapcsolattal együtt és kvázi: ugyanott van. Csak épp senkihez nem hűséges valójában, senkivel nem fog leélni 20 éveket ha így áll hozzá. Sok kis 1 hónapból lesz 30 év, és vannak olyan problémák az életben amikor a legkisebb bajod, hogy megvolt e gizike a párodnak vagy sem, nem számit már :)

Amúgy a másik ok ami miatt ezeket le szoktam írni és a saját példámat az nem más, mint én sem preferálom a megcsalást. A görénységet utálom. De a saját életemből merítek amikor azt mondom, hogy nem is kell kötelezően, mert van más út is.

Ami nekem meg van engedve neki is meg van engedve! Ez nem is lehet kérdés. Az másik kérdés, hogy ki él vele és ki nem. (amúgy én egyszer. Mielőtt jön a biztos össze-vissza. Hát rohad*ul nem :) )

2015. ápr. 8. 12:32
 29/35 anonim ***** válasza:
28 Milyen érzés, hogy a feleségedet kúrogatják? :)
2015. ápr. 8. 12:41
 30/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj elsikkadt pár lényeg, nem figyeltem bocsi.

Az én személyes meglátásom az, hogy nem leszel boldogabb, mi több sokkal összetörtebb leszel ha X év után elhagy. Akár miért is teszi. (amúgy többnyire a csendes tűrés szokott ilyenkor bejátszani, és elkezdik idegelni egymást a párok, mint minden frusztráció ez is a kapcsolaton fog lecsapódni így vagy úgy.)

Ne hagyd ki a számításból azt sem, hogy a férfi és a nő másképp van bekötve. Ha nem így lenne legalább annyi férfi prosti lenne mint nő. De nem így van. (amúgy 150e prosti van az országból amiről az érdekvédelmi szervük tud, legalább ennyi lehet még amiről nem. Ezeket ki tartja el? Tisztes családapák, ne álmodozzunk!)

Vajon hány nő gondolja azt, hogy őt sosem csalták meg és élete végéig nem tudja? Ez sem tudjuk meg sosem.

Kérdem én: Ez nem a legalja? Mert szerintem nagyon is a legalja!

A szíve és a farka is legyen a tiéd. Megkaptad, oké! Mi lesz ha leissza magát és rámászik egy nő és történik valami? Egyből kirakod és válsz, felezitek a lakást, stb...? Lehet sértett egoból dönteni. Te fogod eldönteni, hogy megér e neked egy apa nélkül felnövő gyereket, napi 200 forintos gondokat egyedül nevelt gyerekkel hideg ággyal magad mellett, albérletben mert a lakást eladtátok és pénzt feleztetek.

"nálam csak akkor tudott (nagyon rövid időre) működni a nyitott kapcsolat, amikor már tulajdonképpen csak a megszokás és a ragaszkodás tartott minket össze, és szerelem már rég nem volt a buliban" Nagyon köszönöm ezt a sort.

Oltári sokan keverik össze a megszokást a kapcsolattal és házasságával. Ezért mondom, hogy atomstabil kapcsolat, különben ez lesz a kegyelem döfés. (ahogy lett is ha jól értem a soraidat.)

Záró gondolatom: Nem jelent 10 nőt egy nyitott kapcsolat. A pontosság kedvéért nevezzük "elnézőnek", így talán jobban lejön mire gondolok. Az, hogy nem válunk azért, mert rám mászott valaki és nem mondtam nemet ez nem jelenti, hogy társkeresőn lógok (mint ahogy nem is) és a "szia van barátnőd?" privire a válaszom mindig az, hogy "nincsen, feleségem van".

(jó olykor elflörtölök az íróval, elismerem :D)

Egyszóval nem csajozom (1001x írom le), de nem válunk el ha egy buli után esetleg rúzsfolt lenne az ingemen.

(ezért volt csak 1 ilyen esetem összvissz)

Ez a kapcsolati forma is (mint egyébként az összes) nagyon komoly felnőttséget vár a felektől.

(Köszönöm a beszélgetést élmény volt, tényleg!)

2015. ápr. 8. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!