Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyen ez a "Meg akarok halni" érzésem (lényegébe barátnő miatt)?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ha veszekszünk vagy valami rosszat mond, rosszul reagál, megbánt, valamivel vagy tesz valamit ami nem esik jól, csak arra tudok gondolni, hogy élni se akarok.
Régebben depressziós voltam, most kevésbé de nem is én akartam kapcsolatot hanem ő, én el se kezdtem volna ha rajtam múlik pont azért amilyen vagyok.
2015. ápr. 8. 07:28
1/2 anonim válasza:
Járj pszichológushoz :) Nem rosszból nekem is úgyan ez volt az exem mellet. Most már rájöttem szebb az élet nélküle és 2 hét alatt kijöttem a depi korszakomból.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kis terápia tényleg jót tenne. Vagy ki kéne lépni ebből a kapcsolatból.
"Nem is én akartam kapcsolatot, hanem ő" - biztos ez, vagy csak szomorítod ezzel magad?
Nézd meg mennyi negatív dolog van a soraidban, őt is magadat is illetően. Lehet, hogy mással jobban éreznéd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!