Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok mindent túl gyorsan? Ha megkapok valamit mindig másra/jobbra/többre vágyok?
Figyelt kérdés
Tisztázzuk nem vagyok elkényeztetve nehéz gyermekkorom volt mielőtt megszólnátok. Még csak 16 éves vagyok de minden unalmas mindig változást akarok ( 1 éveben 4x váltottam sulit mert unalmas volt) Minden nap akarok valamit csinálni,pörögni élni az életet de már már betegesen. Az első kapocsolatomnak 1 hónapja lett vége de már úgy érzem hogy most rögtön kell valaki mert unalmas az életem és olyan hosszú ideje vagyok egyedül (!) vannak barátaim de nem sokan (4) de mégis úgy érzem hogy nincsennek barátaim és egyedül vagyok...ez miért van? mi lehetne ellene tenni? lehet hogy valami pszichés betegségem van?2013. szept. 25. 20:17
1/2 anonim válasza:
Van olyan hogy sensation seeking personality, lehet h érdemes elbeszélgetned egy szakemberrel, ha te is úgy gondolod.
2/2 anonim válasza:
Semmi gáz!
Az emberek többségének kevés komoly barátja van
Pörögni szeretsz? Végezz el vmi rendes sulit, és menj el egy multi véghez dolgozni. Ott lehet majd!
De a sulit gáz vltogatni sztem 36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!