Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan szexelni akar. Mit lehetne tenni? Mert nem akarok bajt.
Mindenhol szexelne. Mondjuk, osztályteremben is. Félek, hogy lebukunk. Azon kívül, egy menet sosem elég neki, mindig hármat-négyet akar.
18F
minden reggel, elégitsd ki a vágyait, annyira, hogy ne legyen utána kedve szexelni
ennek amúgy örülnöd kéne, ez azt jelenti, hogy tudod, mit csinálsz ;)
hát elégítsd ki végre normálisan
csináljatok olyan napot amit végig szexeltek
Ha nem akarsz bajt akkor azt lehetne tenni, hogy mondjuk átküldöd hozzám :-) Te pedig nyugodt szívvel tanulhatsz/tv-t nézhetsz, xbox/plaxstation befigyelhet, élvezheted az életet és nincs semmi gondod! Aztán persze romantikázhatok együtt..így szeretlek úgy szeretlek, de ha helyt kell állni nyugodtan küldd át hozzám tesó!
Tudom most mire gondolsz, de én nagyon rendes és szerény fiatalember vagyok szóval most nem kell aggódnod, hogy mivel hálálhatnád meg nekem a kedvességem! Csak neked és csak most ingyen átveszem tőled ezt a terhet! Szeretek segíteni az embereken! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!