Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyegin - Tatjana effektus. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
15 évesen találkoztam egy 21 éves férfival, aki egyszerűen olyan hatással volt rám, mint még soha más. Lenyűgöztek a szavai, a tettei, hogy milyen tisztaszívű, önzetlen, okos ember. Többet akartam tőle, de elhessegetett, mondván, hogy ő nem akar nőt maga mellé, mert látja a kapcsolatban élő barátait, hogy mennyit szenvednek a barátnőik miatt. Három gyötrelmes év következett, egyszerűen nem halványultak az érzelmeim, intenzíven mardosott végig a viszonzatlanság, majd egyik napról a másikra kivirultam, mikor találkoztam a volt barátommal, akit bár nem olyan szenvedéllyel, de szerettem. 6 év telt el és nővé értem, annak a kislánynak már semmi nyoma sincs és találkoztam ismét Vele. Testemet rendbe hoztam, a hajamat megnövesztettem, bölcsebb, megfontoltabb lettem, visszafogtam a harsány, feltűnési viszketegségben szenvedő kiscsajt és a szemeimben is újfajta pimasz csillogás van. (Na jó, e utóbbi elég nyálas, de értitek :)) Mikor megláttam Őt ürességet éreztem, nem gyúlt újra a vágy, de valahol mélyen legbelül tudom, hogy csak egy-két kósza gondolatnak kéne megadnom magam, és ez már elég táptalaj lenne ahhoz, hogy újra szerelmes legyek belé, de jelenleg viszonylag sikeresen elfojtom, és élvezem a Jégkirálynő-szerepet. Ő egyértelműen jelzett felém, hogy engem akar. De bennem van a dac, mivel annyi fájdalmat okozott nekem, és lehet önzőség, és szadista gondolkodásmód, de úgy érzem egy picit neki is kéne szenvednie, főleg, hogy a 15 éves esetlen kislány énem nem kellett neki, pedig az is én voltam, így nem tudom objektíven mérlegelni, hogy vajon csak a megváltozott külső jegyeim ösztönözték ebben a döntésében. (Ez esetben csalódnék, hogy félreismertem és felszínesnek tartanám) Nem tudom mit kéne tennem, megalázom-e magam azzal, ha engedek neki és ennyi szenvedés után vajon lehet-e megbocsájtani valakinek, igaz, hogy "csak" a friendzone a bűne.2015. ápr. 7. 01:00
11/14 anonim válasza:
"Virággal, versekkel bombáz, kedves SMS-eket ír, találkozni is akar."
Ha így van, akkor kissé szakadt későn kelő effekt, én csaj ként tennék rá.
Akkor jön rá, amikor már mindenki vinne, hogy kellesz mégis??
Késő bánat szerintem.
Nem olvastam anyegint, lehet ő behódolt egy rég várt szerelemnek, de sztem te ne tedd.
Az akkor lett volna jó, amikor éreztél valamit iránta.
Nem most.
12/14 anonim válasza:
Én értem miről beszél a kérdező, mert idősebbnek néztem ki kamaszkoromban és főiskolásokért rajongtam persze, amit viszonoztak eleinte, aztán mikor szembesültek a korommal hirtelen menekülőre fogták :D Én szerencsére egyikükkel sem találkoztam később, már nem kellenének.
13/14 anonim válasza:
hát figyelj, lehet h tudat alatt most azért vagy itt, hogy mi legitimáljuk azon döntésedet, hogy járj vele, eléggé úgy tűnik ezek alapján h ez a vágyad, de mérlegelj hogy el tudnád-e végleg felejteni ha esetleg lelép. de em ismerjük a srácot, mennyire komoly, vagy csak trófeákat gyűjt, sajnos lehet h te sem veszed észre, ilyenkor könnyű vaknak lenni, nincs eetleg közös ismeerősötök akit kifaggathaanál róla(tok)?
14/14 anonim válasza:
az élet túl rövid ahhoz hogy a kicsinyes "bosszúd" fontosabb legyen mint a boldogságod. én azt mondom jöjjél össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!