Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyegin - Tatjana effektus....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyegin - Tatjana effektus. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
15 évesen találkoztam egy 21 éves férfival, aki egyszerűen olyan hatással volt rám, mint még soha más. Lenyűgöztek a szavai, a tettei, hogy milyen tisztaszívű, önzetlen, okos ember. Többet akartam tőle, de elhessegetett, mondván, hogy ő nem akar nőt maga mellé, mert látja a kapcsolatban élő barátait, hogy mennyit szenvednek a barátnőik miatt. Három gyötrelmes év következett, egyszerűen nem halványultak az érzelmeim, intenzíven mardosott végig a viszonzatlanság, majd egyik napról a másikra kivirultam, mikor találkoztam a volt barátommal, akit bár nem olyan szenvedéllyel, de szerettem. 6 év telt el és nővé értem, annak a kislánynak már semmi nyoma sincs és találkoztam ismét Vele. Testemet rendbe hoztam, a hajamat megnövesztettem, bölcsebb, megfontoltabb lettem, visszafogtam a harsány, feltűnési viszketegségben szenvedő kiscsajt és a szemeimben is újfajta pimasz csillogás van. (Na jó, e utóbbi elég nyálas, de értitek :)) Mikor megláttam Őt ürességet éreztem, nem gyúlt újra a vágy, de valahol mélyen legbelül tudom, hogy csak egy-két kósza gondolatnak kéne megadnom magam, és ez már elég táptalaj lenne ahhoz, hogy újra szerelmes legyek belé, de jelenleg viszonylag sikeresen elfojtom, és élvezem a Jégkirálynő-szerepet. Ő egyértelműen jelzett felém, hogy engem akar. De bennem van a dac, mivel annyi fájdalmat okozott nekem, és lehet önzőség, és szadista gondolkodásmód, de úgy érzem egy picit neki is kéne szenvednie, főleg, hogy a 15 éves esetlen kislány énem nem kellett neki, pedig az is én voltam, így nem tudom objektíven mérlegelni, hogy vajon csak a megváltozott külső jegyeim ösztönözték ebben a döntésében. (Ez esetben csalódnék, hogy félreismertem és felszínesnek tartanám) Nem tudom mit kéne tennem, megalázom-e magam azzal, ha engedek neki és ennyi szenvedés után vajon lehet-e megbocsájtani valakinek, igaz, hogy "csak" a friendzone a bűne.
2015. ápr. 7. 01:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyegin - Tatjana effektus

Ez ide túl művelt :D

2015. ápr. 7. 01:03
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes módon az meg sem fordul abban a tipikus női agyadban, hogy azért nem kellettél egy 21 éves felnőtt férfinak, mert még gyerek voltál 15 évesen?!
2015. ápr. 7. 01:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem. 21 évesen a baráti köre 16-17 éves srácokból állt és úgy is élte az életét, mint a tinik, mert még nagyban tanult.
2015. ápr. 7. 01:07
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Én is nagyban tanulok még, de le nem állnék felnőttként egy éretlen kislánnyal.
2015. ápr. 7. 01:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt sajnos nem lehet tudni-legalábbis az alapján amit leírtál, hogy ő volt-e "tisztességes", hogy ne kavarjon egy még szinte gyerekkel, vagy ő volt infantilis, és leszart téged, és csak élvezte a kislányos rajongást. Amúgy gondold át nagyon, hogy tényleg kellene-e neked, ha ma találkoznál vele, vagy csak az emlékét szereted-e. Ő már fejlődött,vagy maradt olyan aki 16évesek közt ézi jól magát? Érdemes lenne ezeket átgondolni..
2015. ápr. 7. 01:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzunk ezen. Legyen elég, hogy a kor nem jelentett gondot, hiszen tudok arról, hogy az évfolyamtársammal is volt előttem románca.
2015. ápr. 7. 01:13
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

"hiszen tudok arról, hogy az évfolyamtársammal is volt előttem románca."

Nem téged akart soha.

Esetleg tetszett, hogy körülugráltad (persze nem), de igazából sohasem akart. Most sem akarna, csak vagy úgy érzed (mint mindenkit megkapható kellő önbizalommal rendelkező nő), vagy úgy tett, de nem hinné, hogy igazán a zsánere lennél. Akkor már lépett volna, és nem most.

Nem is akkor, amikor 15 voltál. Hanem közte.

2015. ápr. 7. 01:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor valószínűleg nem te kellettél neki, de szerintem ár megfogtad a kérdés lényegét: El tudnál képzelni vele egy komolyabb kapcsolatot, vagy vissza akarsz vágni?

Bármelyik is az, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy mit tud neked ez a fiú pluszban adni, amit más nem. Ugyanis nem biztos hogy most is arra vágsz mint régebben, teszteld le, hogy azok a tulajdonságok,a miket te fontosnak tartasz egy pasiban megvannak-e benne, vagy csak azok amiket régen tartottál fontosnak.

2015. ápr. 7. 01:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Virággal, versekkel bombáz, kedves SMS-eket ír, találkozni is akar. Nekem az a tippem, hogy 27 évesen elkapta egy pánik, hogy még nincs tapasztalata párkapcsolatotok terén, és rögvest keresni kell valakit, akivel pótolhatja a hiányosságot és pont kéznél vagyok.
2015. ápr. 7. 01:24
 10/14 anonim ***** válasza:

"Jajj összejöhetek a gyerekkori szerelmemmel, aki egy érett férfi, mivel mostmár egy érett nö lettem ^^"

A fogalmazásodon látszik, hogy nincs sok tapasztalatod, szerintem még nem értél nővé. De ha csak ez a pasi hiányzik ahhoz h boldog legyél miért kell kerülgetni? Fond be, sződ be, ejtsd rabul aztán lesz vmi. A legszebb dolgok az életben az egyszerű dolgok, nem kell túl komplikálni... majd 1x.

2015. ápr. 7. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!