Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyegin - Tatjana effektus. Mi a véleményetek?
Anyegin - Tatjana effektus
Ez ide túl művelt :D
"hiszen tudok arról, hogy az évfolyamtársammal is volt előttem románca."
Nem téged akart soha.
Esetleg tetszett, hogy körülugráltad (persze nem), de igazából sohasem akart. Most sem akarna, csak vagy úgy érzed (mint mindenkit megkapható kellő önbizalommal rendelkező nő), vagy úgy tett, de nem hinné, hogy igazán a zsánere lennél. Akkor már lépett volna, és nem most.
Nem is akkor, amikor 15 voltál. Hanem közte.
Hát akkor valószínűleg nem te kellettél neki, de szerintem ár megfogtad a kérdés lényegét: El tudnál képzelni vele egy komolyabb kapcsolatot, vagy vissza akarsz vágni?
Bármelyik is az, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy mit tud neked ez a fiú pluszban adni, amit más nem. Ugyanis nem biztos hogy most is arra vágsz mint régebben, teszteld le, hogy azok a tulajdonságok,a miket te fontosnak tartasz egy pasiban megvannak-e benne, vagy csak azok amiket régen tartottál fontosnak.
"Jajj összejöhetek a gyerekkori szerelmemmel, aki egy érett férfi, mivel mostmár egy érett nö lettem ^^"
A fogalmazásodon látszik, hogy nincs sok tapasztalatod, szerintem még nem értél nővé. De ha csak ez a pasi hiányzik ahhoz h boldog legyél miért kell kerülgetni? Fond be, sződ be, ejtsd rabul aztán lesz vmi. A legszebb dolgok az életben az egyszerű dolgok, nem kell túl komplikálni... majd 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!