Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok! Mi az a "rózsaszín köd" effektus, és miért lehet rossz, illetve veszélyes?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is!2013. aug. 7. 23:25
1/9 anonim válasza:
ezt a csajoktól kérdezd meg, a srácokra azt szokás mondani, hogy felcsavarta őket a pina
2/9 anonim válasza:
mert nem veszed észre a másik hibáit, bármit elhiszel neki stb. Sok esetben amikro elmulik ez az elején levő álomkor ki is szeret az ember a másikról mert észre veszi hogy de ilyen avgy oylan avgy hogy egyáltalán nem illenek össze.
3/9 anonim válasza:
Dopamin az agyba. Hamar elmúlik a drogos érzés.
5/9 anonim válasza:
A rózsaszín köd csábító, mint a szirének éneke és telihold idején érzékelhető. Orrfacsaró szaga van, mindig bűzlik, akár meg is fulladhatsz tőle. Valamint az sem elhanyagolható, hogy telihold idején jönnek a vérfarkasok is, így ha kimerészkedsz a rózsaszín ködben, ahogy szokás mondani: nem látod majd a fától az erdőt, így a farkast sem veszed észre, így könnyen áldozatává válhatsz. Remélem kielégítő választ adtam. Ja, és korra, nemre való tekintet nélkül veszélyes. 22/L
6/9 anonim válasza:
Nem unja még az aranyköpéseit? Küldje be valamelyik vicclapnak, hátha adnak érte öt forintot...
7/9 anonim válasza:
Ez egy hülye kérdés,a mire hülye választ adtam. Vajon mi lehet a rózsaszín köd? Amikor valakiről csak jót feltételezel, tökéletesnek látod, rajongsz érte, happy vagy. De veszélyes is lehet, mert nem a valóságot látod, ennyi. Pl.: átverheti a szerelmed a búrád. És utolsó válaszoló, ha nem tetszik, amit írtam, akkor nem tetszik. Nem kell ezt komolyan venni, egyébként is hol nem szarom le? :) Az még nem jutott eszedbe, hogy ez eszembe jutott és én nevettem rajta egyet, aztán ennyi. Nem egy vadidegen miatt írtam le. Aki egyébként sanda gyanúm szerint elég savanyú ember lehet.
8/9 anonim válasza:
Bocsánat, nem hülye, hanem naív kérdés.
9/9 anonim válasza:
Nagyjából leírták az előttem szólók. Annyit tennék hozzá, hogy nálam abból azonosítottam be egyértelműen, hogy rózsaszín ködben vagyok-e vagy sem, hogy benne egyszerűen észre sem vettem más lányokat/nőket, mintha nem is lettek volna, csak a rajongottamat láttam. Míg a ködből kilépve egyrészt megjelennek a gyengébb tulajdonságai, másrészt a többi gusztusos nő...:) 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!