Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megnyaltam a farkam (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megnyaltam a farkam (a nyelvem hegyével) akkort már elveszítettem a szuzességem?

Figyelt kérdés
remélem nem
2010. febr. 18. 22:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Persze hogy kamu:D
2010. febr. 18. 22:54
 22/31 anonim ***** válasza:

mért mással is megtudod nyalni???

és ha meg nyalod a lyukad akkor bu.zi is vagy!! nem???

2010. febr. 18. 22:54
 23/31 anonim ***** válasza:
51%

Igen...és abban a pillanatban traktorrá változol, amint be is kapod a végét. Sajnos ez van. Ilyen a mai világ...

15/L

2010. febr. 18. 23:40
 24/31 anonim válasza:
anyád tudja, h b*zi vagy? o.O
2010. febr. 19. 16:59
 25/31 anonim ***** válasza:

elérted??? nem semmi...

amúgy ha ennyire nem vagy tisztában hogy hogyan s miként folynak a dolgok ilyen és hasonló tereken, akkor talán egyelőre csak pisilésre használd...

2010. febr. 19. 19:07
 26/31 anonim ***** válasza:
A kutyám seggét nyald meg inkább.
2010. febr. 19. 22:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Best! xD Gratulálok hozzá, ügyes vagy! :) Természetesen nem. Ahhoz szex kell meg egy csaj. Ismétlem, csaj. Szerezz egyet!
2010. febr. 21. 16:01
 28/31 anonim válasza:

Most ezt TÉNYLEG komolyan gondoltad?! xD EPIC. :)

hallod.. nem tudom ,hogy hogyan tudtad elérni.. de minden elismerésem. :)

2010. febr. 23. 17:50
 29/31 anonim válasza:
te hülye vagy? most őszintén!nálatok elvileg nincs is olyan, hogy elveszted a szüzességed, mert tudtommal a fiúknak nincs szűzhártyájuk. szóval az értelmes válasz az értelmetlen kérdésedre a nem.(akkor, ha majd meglesz az első szexuális élményed egy lánnyal, -nem a kezeddel vagy mittudomén- akkor hivatalosan is "elveszítetted a szüzességed" XDXDXDXDXDXDXD)
2010. márc. 2. 21:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló! Hiába hogy nincs a pasiknak szűszhártyájuk, ők is eltudják veszíteni a szüzességüket. Nem elvileg, hanem gyakorlatilag is. :)
2010. márc. 3. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!