Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz találni valakit?

Figyelt kérdés

Nem értem miért van az hogy nem elég bátrak az emberek hogy bepróbálkozzanak valakinél.

L18

2010. febr. 18. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát az úgy már neccesebb. :S Lehet, hogy kicsit át kell venned az irányítást. Szerintem ha meggyőzőbb pillantásokat vetsz felé, vagy meggyőzően egyértelműen rámosolyogsz egyfolytában, vagy olyan arckifejezést vágsz amiből levágja, hogy mi a helyzet akkor csak oda megy már :/
2010. febr. 18. 17:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Hátha tesz valamit már az a srác, csak feltűnik neki hogy majd kiesik a szemem amikor elmegyek mellette.:D
2010. febr. 18. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Én most bátran írtam volna neked, hogy "szia, szeretnél ismerkedni?", de sajnos nem tudok neked privát üzenetet küldeni. Így erről lemaradtál, hacsak nem írsz te nekem.

Szerintem meg inkább a minta a rossz. Sokan gyorsan szeretnének egy mély, tartalmas kapcsolatot, de ennek feltétele egy korai vallomás, ami még bizonytalan és sok a kétség a kölcsönösséget illetően. Így ez tényleg elég parás és én sem tenném meg.

De ismerkedésből nagy baj nem lehet, és ha a két ember nem illik össze, akkor mindenféle veszekedés és szakítás nélkül el lehet válni egymástól.

19F

2010. febr. 18. 17:22
 14/16 Beviz Elek ***** válasza:

17:12

Nemrég láttam egy olyan csajt... Ugyanott szállt le a vonatról ahol én. Le akartam szólítani. Ő is várta, hogy leszólítsam. Egyszerűen, ha olyan lányt látok, aki tetszik, beparázok és meg sem tudok szólalni.

Ha egy haverom azt mondja, hogy poénból menjek oda egy átlagos csajhoz, bármikor megteszem. Így sajnos esélyem nincs.

Tudom, hogy hulye vagyok :D

2010. febr. 18. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Szintén... Látok lányt, szemezünk igen erőteljesen, de gyáva vagyok vmiért leszólítani... Pedig nincs vesztenivaló.. F18
2010. febr. 18. 17:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát, tényleg nincs semmi veszteni való, maximum kerülöd egy darabig.
2010. febr. 18. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!