Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ennyire nehéz találni valakit?

Figyelt kérdés

18(lassan 19) éves lány vagyok. Még sosem volt senkim, sokszor találkozgattam netről, de nem jutottunk sehova. Nem vagyok az a nagyon válogatós fajta, bár azt el kell ismernem, hogy nem egyszer fordult elő, hogy nem szerettem volna az illetővel újra találkozni, vagy egészegyszerűen csak elmaradtunk egymástól. Egyáltalán nem vagyok túl félénk, szeretek új embereket megismerni(igaz, nem vagyok nagy társasági ember), szinte mindenkivel megtalálom a közös hangot, persze normális határokon belül. Nem tartom magam csúnyának sem, mégis itt vagyok még mindig egyedül, és lassan kezdem magam rosszul érezni, hogy furcsán néznek rám, ha ezt megtudják, mert 19 évesen még itt vagyok 0 tapasztalattal. Van még valaki ilyen helyzetben? Csak normális válaszokat írjatok, légyszíves!

Köszönöm!

2011. máj. 22. 18:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Kérdezd meg a félénk fiúkat, akik 24-26 évesen is egyedül vannak.
2011. máj. 22. 19:01
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is így érzem magamat.

21/F

2011. máj. 22. 19:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így van

19l

2011. máj. 22. 19:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

jah velem is ez van

aki nekem tetszik annak én nem, akinek meg tetszem az nekem nem tetszik

szóval elég nehéz találni valakit főleg olyat aki normális

21/F

2011. máj. 22. 19:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Bár az első nyilván csak viccelt, de mégis van igazság abban, amit mond.
2011. máj. 22. 19:24
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, bár veled ellentétben én félénk vagyok

22/L

2011. máj. 22. 19:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

19:10 es vagyok

az meg megint más kérdés hogy hol lehetne ismerkedni discó meg kocsmán kívül mert ezek a helyek nem a legjobbak :/

2011. máj. 22. 19:49
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!:))

Valamilyen szinten én is félénk vagyok, csak nem "beteges" módon, ha lehet így fogalmazni.:)

Igen, ez a másik része, ami nehéz, hogy hol lehet ismerkedni normális emberekkel.:S

Diszkóban, kocsmákban nem hiszem, hogy túl jó ötlet lenne, máshol viszont nem elég egyértelmű a dolog.

Esetleg egyetemen/fősulin vagy társkeresőkön próbálkoztatok már?

2011. máj. 22. 19:55
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer próbáltam net-en keresztül, de rossz vége lett. A többi meg mindig nagyon messze lakik.

Társkeresőn meg nem igazán merek.

2011. máj. 22. 19:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy egy oldalon említed a diszkót, a kocsmát és a normális embereket. Persze relatív, hogy ki mit tart normálisnak.

Nekem rossz tapasztalataim vannak netes társkeresőről, de nem a dolog technikai szempontjából, hanem olyanokkal sikerült kapcsolatba lépnem, akikkel nem kellett volna.

Mivel lány vagy, nagyon jó esélyeid vannak, csak türelem kell, hogy a rengeteg szemét közül ki tudd válogatni azokat a leveleket, amelyekkel érdemes foglalkozni. Talán erre lenne érdemes rágyúrni egy kicsit.

2011. máj. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!