Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nehéz manapság párt találni?
Nem nehéz .. ennek több oka is lehet..
Kinézet
Stílus
Személyiséged
stb..
Bár ez attól is függ mien korban vagy?!
Igazából nem nehéz, csak nem szabad otthon ülni és várni a csodát. Nekem szerencsére elég könnyen sikerült. Ő kezdeményezett, rózsát adott, meghívott mindenhová. Egy suliba járunk, onnan ismerem. :) Nagyon ritkaságot fogtam ki. Énekel, zongorázik, főzni is tud, Spanyolországba megyünk most nyáron, táncol, romantikus, hűséges teljes mértékben, csak kicsit féltékeny. :))) Holnap leszünk 1 évesek. Csak hajjrá!! Ne zárkózz el.
ő 17 én meg 16/L.
Háh... Igazából a melegeknek és a lezbiknek nehéz párt találni.
Meg nem mindenkinek megy egyszerűen, mert van akiinek idő kell, hogy kialakuljanak az érzelmei. Csak ismerkedj, légy kicsit élettel telibb, járj el bulizni, beszélgess sok ismeretlennel és ismerd meg őket. Előbb utóbb valószínű, hogy találsz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!