Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek butaság lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makii97 kérdése:

Szerintetek butaság lenne újból összejönni az ex pasiddal?

Figyelt kérdés
2 éve együtt voltunk.. De vmi vita volt és az lett a vége h ő keresett mást.. az nem tartott sokáig.. Most kezdtünk el újból beszélni egy év kihagyás után..akivel én össze akartam jönni kiderült hogy csak hiteget.. az exemmel meg haverok össze akarnak hozni de anyaek nem akarják mit tegyék?!

2015. márc. 31. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Csak a töltött káposzta jó újramelegítve. Megpróbàlhatod de sztem nincs értelme. Vmiért vége lett.
2015. márc. 31. 08:03
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Ex-szel újrakezdeni nem érdemes, mert ha régebben nem müködött a kapcsolat, akkor most sem fog.

Az, hogy éppen nincs pasid, nem annyira tragédia, pár hetet-hónapot ki lehet bírni.

2015. márc. 31. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

kérem szépen nem csak a töltött káposzta jó újramelegítve.

amúgy ha egyszer szétmentek akor többször is szétfogtok. hagyd a fenébe a csávót.

2015. márc. 31. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

Na, látszik, hogy ki mennyire ért hozzá.

Az a kérdés, hogy miért mentetek szét?

Mi volt a probléma?

Megoldódott?

Vagy meg lehet oldani? Mármint nem ő - hanem TE meg tudod oldani?

Ha igen - akkor érdemes megtenni.

2015. márc. 31. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Egyet értek a "4" hozzászólóval...

A lényeg az, hogy miért sikerült szétmennetek....és ha ez összeveszéssel ért véget és nem barátságban váltatok el akkor ennek nem túl sok esélyét látom. Ha a szétválásotokban külső tényezők játszották a fő szerepet, amik azóta megoldódtak(családi probléma,munkahely,pénz,esetleg harmadik személy), akkor lehet esélye az újrakezdésnek, de ha belső tulajdonságok miatt vesztetek össze(féltékenység,megcsalás), akkor teljesen felesleges energiát pazarolni valamire ami bizonyítottan nem működik.

Az is tény, hogy ha az ember rosszul vált partnert és negatív tapasztalat éri, akkor felértékelődik a korábbi kapcsolat, megszépül az amiből korábban menekülni akartunk, és van egyfajta értékrendi átrendeződés.....de tapasztalatom szerint ez csak időleges.

A szüleid bölcs emberek, nem véletlenül javasolták azt, hogy keress új kihívást és ne érd be azzal, amiről pontosan tudod, hogy nem az igazi!!!!

37F

2015. márc. 31. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
A húsleves is jó újramelegítve! Az exek nem. :)
2015. márc. 31. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Én minden hétköznap felmelegítve eszem az ebédemet, és nem csak töltött káposztát, jelentem, más is jó felmelegítve, nem csak a töltött káposzta...

Ismertem olyanokat, akiknek összejött másodszor, és jobban is sikerült, mint elsőre. Szóval csak azért, mert ex, nem kell lemondani róla. Kérdés, hogy szeretitek-e még egymást, mi választott el titeket, és mi változott azóta.

2015. márc. 31. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
58%

Na, látszik, hogy mennyire kretének az emberek... #4-et 25%-ra lepontozták. Tehát az itteni emberek (úgy tudom, általában unatkozó kismamák) háromnegyede nem tudja és nem is akarja megoldani a párkapcsolati problémáit, inkább párt cserél.

Mondjuk ez a mostani média hibája is, mert az tényleg mindenhol és mindenben ezt sulykolja, és a befolyásolhatóbb emberek ezt el is hiszik.

2015. ápr. 1. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

akkor mondjuk úgy hogy a töltöttkáposzta az egyetlen ami sokszori újramelegítés után is jó :D

én nem pontoztam senkire....

2015. ápr. 1. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Van, amikor tényleg párt kell cserélni, ha annyira nem tudnak összecsiszolódni, nem szeretik egymást (csak fellángolás volt), erőszak van, de sok problémát meg lehet oldani, ha a két ember szereti egymást.
2015. ápr. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!