Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy lány több fiúval lefekszik akkor k*rv* de ha fiú fekszik le minnél több csajjak akkor az menő és ő a király!? És most ne gyertek e kulcsos hülyeséggel!
Mert ha egy lány odamegy 100 pasihoz, hogy most szexeljenek, 99 igent mondana. Fordított esetben csak tökön rúgás lenne belőle.
Mivel a lányoknak könnyebb dolga van ezen a téren, nem kell nagyobb erőfeszítést tennie, így nem nagy dicsőség, ha sok fiúval szexel.
Kettős nemi erkölcs nézz utána.
A férfi természeténél fogva poligám, a nő monogám. Nincs mit tenni.
És ha a nő kefél fűvel-fával, kétséges, hogy a férfi, férj lesz-e a biológiai (nemző) apa
Szerintem ez hulyeseg. Annak a szemelyiseget tukrozi, aki igy viselkedik.. De tobb oka is lehet ennek. Szerintem semmivel nem kiralyabb az a srac aki lefektet mindenkit mint az a lany aki lefekszik mindenkivel. Mindketto alkalmatlan hosszutavu kapcsolatra es valoszinuleg a huseggel sincs koszono viszonyban. Persze nyilvan ezt akkor csinaljak ha szinglik, de nekem nem kene egy olyan no aki szinglikent naponta valtogatja a parnereit es szerintem a noknek sem imponal ez.
20/F
4-es köszi hogy végig olvastad a kérdést :)
5-ös nálam mondjuk tetszik ha egy fiú lefektet minden csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!