Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy fiú lefekszik sok lánnyal akkor ő mekkora nagy király, viszont ha egy lány lefekszik sok fiúval akkor ő egy erkölcstelen ku*va?
Mert ez így alakult ki az elmúlt pár ezer év alatt.
Egyébként meg ha visszamegyünk elég régre, mondjuk 10 000 évet. Az a férfi aki minden nőt megkapott ő volt a legkiválóbb hím, az adptt populációban / törzsben fajtájának legjobb példánya, így minden nő TŐLE akart gyereket. Az a nő aki sok férfival kefélt az beengedte a selejtesebb a törzsben nem a legkiválóbb férfi génállományát is az öröklődésbe ezzel gyengítette a törzset és rongálta a jövőbeni génállományt.
Tehát az a férfi aki minden nőt meg tud dugni az valaki. Az a nő aki összevissza kefél nem csak a legjobbal az tényleg egy büdösk. a fenti antropológiai okfejtés mentén persze.
A világ nagy gondjai...te nagyon ráérsz zmg :)
Azt mondják, a nők választanak -> fiú bepróbálkozik, berakni a kis térbelét. Alapból ez az elv volt. (nyilván van kivétel a gyakorlatban, "nem a szeretetről, hanem a " z elméletről beszéltem...).
Az elv az az, hogy a fiú bepróbálkozik (amiben benne, van, hogy leoltódik vagy, hogy nem, vagy csak kicsit, vagy nagyon stb. stb.). És ha nem, hanem mindig sikerül berakni, akkor arra büszke meg a haverjai is. Hőhöhő! Ki a király?! A lánynál ez más, mert ő várja a sült brét, és ha mindegyikre igent mond, igénytelennek számít. Barátnői meg irigyek, hát leribizik. (pedig az estleges hpv-re irigykedni, nem túl okos dolog...never mind). A fiúk, akik szintén nem dughatták be az adott lánynak, ők is lek***ázzák. IRIGYSÉG tehát a legfőbb indok, és, hogy sok paraszt mindig mással foglalkozik, mert könnyebb más szemében a szálkát...
Én most az elvről írtam, nem arról, hogy én is így gondolom, mert én sehogy nem gondolom :) Belefosok, ki ki tart kinek és miért, mikor...és tényleg. Mert az élet nem egy elfakkintott valóságshow (remélem).
Aki minden igénytelen kvába beböki a farkát, én szerintem ugyanolyan szánalmas, mint aki mindenkivel hagyja magát megdugatni.
Nem ítélem el a kapcsolaton kívüli szexet, de mindent lehet igényesen meg kulturáltan művelni.
Halottad már a női lázadás érthetetlenségét?
Sírnak a nők, hogy ők is hagy legyenek egyenlőek, hagy szexeljenek szabadon megítélés nélkül. => Ugyanakkor legyenek magasabb értékrendűek a férfiaknál, ugyanis a pasinak kell kezdeményeznie, nekik kell küzdeniük, és a csaj dönt hogy lesz-e valami vagy sem.
Szóval a nők nem egyenrangúak akarnak lenni, hanem a pasik felé akarnak kerekedni. Majd ha mindentéren meglesz az egyenlőség, akkor legyen, nem bánom, de így, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!