Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok akik "rondák", miért nem fejlesztik önmagukat?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt azokat a srácokat, akik több száz nőnél próbálkoztak bevágódni, és csak elhajtották őket, és a külsejükre fogják a dolgot. Miért hiszitek azt hogy ez a külsőtök miatt van, és nem a belsőtök miatt? Miért nem vagytok képesek fejleszteni magatok?(A kisugárzástól kezdve, a belső tulajdonságotokon át.) Miért rinyáltok állandóan, ha nem vagytok képesek változni?2015. márc. 30. 16:55
31/50 anonim válasza:
30: Csak az a bibi, hogy már 28 vagyok. A külsőm miatt meg még soha nem volt egy randim sem.
32/50 anonim válasza:
Jah és a srác apja 178cm az anyja meg még alacsonyabb volt.
Én kipróbálom ezt most hátha tudnék még nőni bár már 27 vagyok,de hátha.
34/50 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy "fejlesztjük" magunkat. Akkor meg a külsőnk miatt lennénk porondon. Az a baj veletek "töki" lányokkal/nőkkel, hogy nektek soha, semmi sem jó, Tehát ez is egy 21-es csapda-téma.
35/50 A kérdező kommentje:
34: Tegyük fel változtatsz a dolgaidon, belső, külső tulajdonságokon. Két lehetőség van 1:sikerül összejön a legnagyobb álmod(Ezt nem tudom hogy igaz-e, biztos vannak álmaid és nem a csúcspont a nő.) az életedben egy NŐ.(Boldog leszel stbstb.) 2:Nem sikerül, kidobott pénz, boldogtalan maradsz, ezek után tovább rinyálsz. Mi értelme van a rinyának, ha meg se próbálsz változni? Ha meg is próbáltad a dolgot, és a kettes lehetőség áll fent, azok után mi értelme a rinyának?(Hiszen nem kellesz senkinek, most már tudod is, így értelmetlen lenne hisztizni, azaz koncentrálhatnál arra, hogy milliomos legyél, és megvehess akárkit.)
2015. márc. 31. 14:19
36/50 anonim válasza:
Szerintem amúgy elég ha valaki elkezd változtatni. Az önbizalom amit ettől kap bőven elég, nem is fontos hogy valóban változzon.
37/50 A kérdező kommentje:
36: Ezzel egyetértek.
2015. márc. 31. 16:00
38/50 anonim válasza:
Semmit sem ér az önfejlesztés, ha az ember ronda. Rengeteg energiát és pénzt beleölve azt kell, hogy mondjam, hogy ennyi erővel az ablakon is kidobhattam volna. Vannak olyan külső jegyek, amik lehetetlenné teszik a barátnőszerzést. Aki alacsony és ronda annak mindegy. Szóval aki még hasonló tulajdonságokkal bír, az nyugodtan feladhatja.
39/50 A kérdező kommentje:
38: Miért az önsajnálat/hiszti/rinya ér bármit is? Miért jó, nap, mint nap teleírogatni az egész gyk-t hogy a nők így a nők úgy randa vagyok satöbbi...? Nem segít a helyzeten! Képet meg szívesen fogadok, kíváncsi vagyok mit jelent az igazi randaság!(Tudom csak hárítani fogsz, és tovább sajnáltatni magad. képet se fogsz küldeni.)
2015. márc. 31. 18:44
40/50 anonim válasza:
Ja, nem kell az önsajnálat, pl. én tudom magamról,hogy esélyem se lenne egy olyan csajnál,aki nekem is tetszik ezért le is mondtam arról,hogy barátnőm legyen, néha feljövök ide, kiírom magamból,amit gondolok, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!