Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácok akik "rondák", miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok akik "rondák", miért nem fejlesztik önmagukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azokat a srácokat, akik több száz nőnél próbálkoztak bevágódni, és csak elhajtották őket, és a külsejükre fogják a dolgot. Miért hiszitek azt hogy ez a külsőtök miatt van, és nem a belsőtök miatt? Miért nem vagytok képesek fejleszteni magatok?(A kisugárzástól kezdve, a belső tulajdonságotokon át.) Miért rinyáltok állandóan, ha nem vagytok képesek változni?

2015. márc. 30. 16:55
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

"Kisugárzáson, hogy lehet változtatni? Sehogy. Belső tulajdonság, ha egy ronda fiú kedves, az nem jó, az unalmas a nőknek, ha rámenősebb, az se jó, akkor az a baj, hogy türelmetlen, kanos." Kisugárzás alatt sok mindent értek(Testbeszéd:testtartás, mimika stb...+Pozitív hozzáállás stbstb...). Én például óvatos vagyok a kedves emberekkel(Nyálas mindig csak a jót teszi stbstb...), akik nem képesek csípős kritikát megfogalmazni, vagy egy-egy szurkálódós poént elsütni...

8: Mi ocsmány a képeden? Pattanásos/miteszeres zsíros száraz??? Ezekre vannak krémek. Nagy az orrod?(Nekem is nagy!) (Mindenkinek megy a zöldpacsi)

10: Dicséretes! (Nyomhatnál nekem könyv címeket. :D )

2015. márc. 30. 17:23
 12/50 anonim ***** válasza:
52%

Oké

Akkor ami alap:

1. RSD - Blueprint(20 órás videó)

2. Mystery Method

3. Van a MEx Deluxe Alfahím

4. Tanulmányozz karaktereket:

Pl:Most nekem fognak esni nagyon sokan,huhhh mit fogok kapni,de pl.: olvas a Berkiről,miket ír magáról,hogy a nők bálványának tartja magát.

És igen így is van,mert ezt sugározza.Vagy ott van a Jockey Ewing a Dallasból ő is egy karakter.

2015. márc. 30. 17:27
 13/50 anonim ***** válasza:
Testedzés, sokan évegik járhatnak kondiba, sok változás nem lesz, max. valamivel szálkásabbak lesznek, mert egyszerűen olyan a genetikai adottságuk,hogy nagyon nehezen tudnak tömeget növelni, aki szegényebb annak pedig nem igen jut tömegnövelő szerekre és fehérjékre.
2015. márc. 30. 17:29
 14/50 anonim ***** válasza:

Lehetetlen,akkor valamit szarul csinál,genetikára fogni a legkönnyebb.

Akkor menjen személyi edzőhöz.

Nincsen pénze,akkor vállaljon másodállást fejlessze magát,és legyen olyan szakmája ami sok pénzt hoz,és sajátítsa el ezen képességeket.

There is no free lunch.

2015. márc. 30. 17:31
 15/50 anonim ***** válasza:
Jó, de Jockey-nak könnyű, csak megfordul a bőrfotelban, nyom egy Jockey-is nevetést, és már van is vagy 100 nője :)
2015. márc. 30. 17:31
 16/50 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ti még hisztek ebben az ostobaságban? Értem. Tapasztalatból tudom, hogy semmit nem ér! Meg lehet próbálni, de vannak olyan megváltoztathatatlan tulajdonságok (alacsonyság, nagyon ocsmány arc), ami alapból kizárja az embert minden nőnél.
2015. márc. 30. 17:32
 17/50 A kérdező kommentje:
13: Ott az étrendeddel/edzés terveddel(Érdemes 2-3 hónapra befizetni egy személyi edzőre!) lesz probléma elsősorban! Drága fehérje NEM KELL az csak kiegészítő!(Alapvitamin+ízületvédő a legfontosabb, nem a kreatin azt hagyd meg a profiknak!)12: Köszönöm PUA-t ismerem alapnak jó, de nem lehet örökké csinálni.(Illetve hosszútávra nem tartom az igazinak, de fontos alapokat lehet belőle összeszedni.)
2015. márc. 30. 17:36
 18/50 anonim ***** válasza:
ja, ha valakinek az arcformája taszitó, pl nagy orr, nagy elálló lapátfül, mélyen ülő szem, stb, az aztán gyúrhat, testre is, meg személyiségre is, az első reakció a legtöbb csajnál amit kivált úgyis az lesz, hogy kiül az undor az arcára, ezek meg aztán rengeteget tudnak dobni az önbizalmán az embernek, ami kevés volt neki, ha volt az is elmegy.
2015. márc. 30. 17:38
 19/50 anonim ***** válasza:

PUA-ban én sem hiszek,de RSD az pont egy mély identitás változásra készít fel.

Betanult PUA szerintem se működik amúgy,ide komoly tréning és lehet pszichológus is kell hozzám is járt 1 év 2 hónapig.

Kell egy mély belső és komoly külső változás.

Fehérje azért kell,mert én például napi 3-4g/tskg fehérjét viszek be és kevés CH-t,hogy tónusosabb legyen az izom,és ne essen össze.

2015. márc. 30. 17:39
 20/50 anonim ***** válasza:

Nagy orrod van,elálló füled akkor műtesd meg ha zavar.

Vagy tedd máshova a hangsúlyt(ezen segít az edzés és szolárium,mert olaszos leszel és a fókusz elmegy a füledtől).

2015. márc. 30. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!