Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok akik "rondák", miért nem fejlesztik önmagukat?
"Kisugárzáson, hogy lehet változtatni? Sehogy. Belső tulajdonság, ha egy ronda fiú kedves, az nem jó, az unalmas a nőknek, ha rámenősebb, az se jó, akkor az a baj, hogy türelmetlen, kanos." Kisugárzás alatt sok mindent értek(Testbeszéd:testtartás, mimika stb...+Pozitív hozzáállás stbstb...). Én például óvatos vagyok a kedves emberekkel(Nyálas mindig csak a jót teszi stbstb...), akik nem képesek csípős kritikát megfogalmazni, vagy egy-egy szurkálódós poént elsütni...
8: Mi ocsmány a képeden? Pattanásos/miteszeres zsíros száraz??? Ezekre vannak krémek. Nagy az orrod?(Nekem is nagy!) (Mindenkinek megy a zöldpacsi)
10: Dicséretes! (Nyomhatnál nekem könyv címeket. :D )
Oké
Akkor ami alap:
1. RSD - Blueprint(20 órás videó)
2. Mystery Method
3. Van a MEx Deluxe Alfahím
4. Tanulmányozz karaktereket:
Pl:Most nekem fognak esni nagyon sokan,huhhh mit fogok kapni,de pl.: olvas a Berkiről,miket ír magáról,hogy a nők bálványának tartja magát.
És igen így is van,mert ezt sugározza.Vagy ott van a Jockey Ewing a Dallasból ő is egy karakter.
Lehetetlen,akkor valamit szarul csinál,genetikára fogni a legkönnyebb.
Akkor menjen személyi edzőhöz.
Nincsen pénze,akkor vállaljon másodállást fejlessze magát,és legyen olyan szakmája ami sok pénzt hoz,és sajátítsa el ezen képességeket.
There is no free lunch.
PUA-ban én sem hiszek,de RSD az pont egy mély identitás változásra készít fel.
Betanult PUA szerintem se működik amúgy,ide komoly tréning és lehet pszichológus is kell hozzám is járt 1 év 2 hónapig.
Kell egy mély belső és komoly külső változás.
Fehérje azért kell,mert én például napi 3-4g/tskg fehérjét viszek be és kevés CH-t,hogy tónusosabb legyen az izom,és ne essen össze.
Nagy orrod van,elálló füled akkor műtesd meg ha zavar.
Vagy tedd máshova a hangsúlyt(ezen segít az edzés és szolárium,mert olaszos leszel és a fókusz elmegy a füledtől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!