Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácok akik "rondák", miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok akik "rondák", miért nem fejlesztik önmagukat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azokat a srácokat, akik több száz nőnél próbálkoztak bevágódni, és csak elhajtották őket, és a külsejükre fogják a dolgot. Miért hiszitek azt hogy ez a külsőtök miatt van, és nem a belsőtök miatt? Miért nem vagytok képesek fejleszteni magatok?(A kisugárzástól kezdve, a belső tulajdonságotokon át.) Miért rinyáltok állandóan, ha nem vagytok képesek változni?

2015. márc. 30. 16:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

# 7

Látom, nem fogtad fel annak a könyvnek a lényegét.

2015. márc. 30. 17:49
 22/50 anonim ***** válasza:

Miért nem?

A rossz fiú nem a bunkó fiú hanem aki ki tud magáért állni.

Amúgy most kezdtem nem régen olvasni,én mellette sok sok videót néztem.

2015. márc. 30. 17:51
 23/50 anonim ***** válasza:
Rondán is lehet jó csajt fogni. :)
2015. márc. 30. 17:56
 24/50 anonim ***** válasza:
23: Rondán semmilyen csajt nem lehet fogni. Pláne, ha valaki annyira ocsmány, mint én.
2015. márc. 30. 17:58
 25/50 anonim ***** válasza:

Kizárt utolsó,kizárt.

Azt max pénzzel,de még azzal se nagyon.

Mindenképpen változni kell mindenféleképpen,és ez a célközönségtől is függ.

2015. márc. 30. 17:58
 26/50 anonim ***** válasza:
Viszont aki Ronda mondom az könnyen fejlődhet,sőt nagyon jó szintre el tud jutni,csak kemény meló nagyon.
2015. márc. 30. 17:59
 27/50 A kérdező kommentje:
19: RSD-t nem ismerem, de utána nézek. :) (Egyébként nekem alapvetően motivációs, kommunikációs, és önismereti problémáim vannak elsősorban...De az a helyzet hogy még így is néha csurran cseppen egy-két hölgy. :D ) Karakter tanulmányozás nekem A. Robbinstól ismeretes. (PUA-ból meg csak Mysteryt olvastam át, meg MEX 1-2 kisebb kiadványát(?). Mondjuk nekem nem célom nőzni, szórakozni szoktam járni, és ezt is tanítják[Vak tyúk is talál szemet:D].) Magamért akarok sikeres lenni. 24: Képet!
2015. márc. 30. 18:00
 28/50 anonim ***** válasza:

"A rossz fiú nem a bunkó fiú hanem aki ki tud magáért állni. "

Na, így már korrekt.

Viszont az elnevezések megtévesztőek.

Szerintem a rossz fiú a bunkó, a jófiú pedig a korrekt, tisztességes, magáért kiállni tudó, tartással rendelkező, de adott esetben érzelmei szabadon felvállaló férfi, a nőkért pitiző, hebrencs, pincsikutya szintre lesüllyedő, nőket felváltva fikázó és istenítő csávók pedig a töketlen lúzerek.

Szóval inkább az a helyes kérdés, hogy hogyan kell lúzerből érett férfivá válni.

2015. márc. 30. 18:03
 29/50 anonim ***** válasza:
27: Senkinek sem küldök képet, csak esetleg azoknak a lányoknak, akikkel éppen ismerkedek, de úgy is csak lerondáznak, azt mondják ocsmány vagyok, meg hogy egy tál hernyó is szebb nálam. Minden lány szerint undorítóan ocsmány vagyok, ráadásul alacsony is, aminél aligha létezik nagyobb csapás, ami a külsőt illeti.
2015. márc. 30. 18:03
 30/50 anonim ***** válasza:

Ha alacsony vagy akkor póbálj meg este amikor lefekszel nagyon besötétíteni,tényleg,egy deka fény se legyen a szobában,és aludj 8-9 órákat.

Próbáld ki,egyik könyvben olvastam a srác 9.-es korában 155cm 45 kg kis nyikhaj volt 18 éves korára 185 cm magas és 85 kg legjobb testű pasi a suliban.

Ő csinálta ezt,hogy a legsötétebb szobát kérte otthon,és napi 8-szor kajált edzések mellett.

Ez konkrétan a ,,Kiemelkedően sikeres fiatalok 7 szokása" könyvben volt benne.

2015. márc. 30. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!