Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok akik "rondák", miért nem fejlesztik önmagukat?
# 7
Látom, nem fogtad fel annak a könyvnek a lényegét.
Miért nem?
A rossz fiú nem a bunkó fiú hanem aki ki tud magáért állni.
Amúgy most kezdtem nem régen olvasni,én mellette sok sok videót néztem.
Kizárt utolsó,kizárt.
Azt max pénzzel,de még azzal se nagyon.
Mindenképpen változni kell mindenféleképpen,és ez a célközönségtől is függ.
"A rossz fiú nem a bunkó fiú hanem aki ki tud magáért állni. "
Na, így már korrekt.
Viszont az elnevezések megtévesztőek.
Szerintem a rossz fiú a bunkó, a jófiú pedig a korrekt, tisztességes, magáért kiállni tudó, tartással rendelkező, de adott esetben érzelmei szabadon felvállaló férfi, a nőkért pitiző, hebrencs, pincsikutya szintre lesüllyedő, nőket felváltva fikázó és istenítő csávók pedig a töketlen lúzerek.
Szóval inkább az a helyes kérdés, hogy hogyan kell lúzerből érett férfivá válni.
Ha alacsony vagy akkor póbálj meg este amikor lefekszel nagyon besötétíteni,tényleg,egy deka fény se legyen a szobában,és aludj 8-9 órákat.
Próbáld ki,egyik könyvben olvastam a srác 9.-es korában 155cm 45 kg kis nyikhaj volt 18 éves korára 185 cm magas és 85 kg legjobb testű pasi a suliban.
Ő csinálta ezt,hogy a legsötétebb szobát kérte otthon,és napi 8-szor kajált edzések mellett.
Ez konkrétan a ,,Kiemelkedően sikeres fiatalok 7 szokása" könyvben volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!