Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak az ilyen srácok próbálkoznak? 15/L
Rovid leiras magamrol:170cm es 55kg,picike mellek,kerek fenek,vekony derek,hosszu labak,mikor kicsit vekonyabb voltam azt mondtak ugy nezek ki mint egy modell.Hosszu hullamos barna haj,fekete szem,feher bor.
Kozvetlen vagyok,szeretek jokat nevetni,pozitivan allok mindenhez es mindenkihez.Szeretem a termeszetet es a barataimat.
Sok fiu megnez,de egyiksem jelol be facebookon es nem jonnek oda beszelgetni,SEMMI!!
Ha en ,,kezdemenyezek" akkor leraznak,utana meg bamulnak.Ha probalkoznak is nalam,akkor is csak olyanok hogy ,,ennel is beprpbalkozok hatha horogra akad".Vagy olyanok akik egyaltalan nem tudnak helyesen irni/tipikus nyomulos videkiek/kisebbsegiek/pedofilok
Mas miert talal maganak normalis,minimum apolt es atlagos kinezetu fiut?Engem miert csak az ilyenek talalnak meg?
9:Ez nem bekepzeltseg csak en egy normalis lanynak tartom magam normalisan nezek ki es vannak ertekeim,es szerintem megerdemelnek egy normalis sracot.
11:Ok valok hozzam,egy 25-30 evessel mar mashogy latjuk a vilagot,en meg tini vagyok o egy felnott ferfi.Lehetett volna 40es ,,baratom" is de az mar apakomplexus.
Előbb utóbb csak ,,horogra'' akad valaki neked is:)
Kitudja lehet hogy tényleg túl jó vagy. Lehet csak nem találtál eddig olyat akivel megértettétek volna egymást és még szimpatikusak is lettetek volna egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!