Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen srácok miért próbálko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen srácok miért próbálkoznak még ezek után is?

Figyelt kérdés

Ismerek egy szép lányt,nem hódol be senkinek sem,nem állt be a sorba ahogy manapság sokan csak azért,hogy elfogadják.

Mégis pár elég helyes srác akik mindenkit megkaphatnak,bepróbálkoznak nála,próbálják megfűzni de nem sikerül nekik.Ő elutasítja őket,de ezek a fiúk csak azért is próbálkoznak nála úgy,hogy közben még barátnőjük is van,akit persze szépen hülyítenek.. Nem zavarja az ilyeneket,hogy teljesen hülyét csinálnak magukból?Vagy már az ő körükben ez is menő? Miért nem tudják azt elfogadni,hogy van akit nem tudnak befűzni?

2011. dec. 26. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Én lányként mérnöknek tanulok, nálunk az ilyesmik mindennaposak. A lányok többsége nem az a tipikus plázacica, öntudatos, magabiztos "nők", akik kiállnak a véleményük mellett és nem állnak be a csordába, csak mert egy nyáj szerint valami helyes.

Nekem most úgy alakult az életem, hogy egy évig nem volt senkim, így megtapasztalhattam az ilyen próbálkozásokat. Van olyan évfolyamtársam, aki még most is próbálkozik, hogy már jó ideje van párom. A csipkelődő megjegyzések mindig jönnek, beszólások, kérdések ("nem akarsz-e párt váltani? nincs-e kedved megcsalni a barátodat?" stb). Én ezeket inkább poénként fogom fel és bár egyértelműen elutasítottam már ezeket a közeledéseket, pláne hogy legtöbbnek barátnője van, nem verem nagy dobra. Tudom hogy 90%-uknak csak a szája nagy és ha be akarnám rángatni valamelyiket az ágyamba, amelyiknek barátnője van, akkor ők fordulnának vissza az ajtóban. Szerencsére nálunk nem mondom hogy minden srác tisztességes, de akik közelebb állnak hozzám, akiktől kapom a csipkelődő megjegyzéseket és akikről tudom, hogy tetszem nekik, azok ilyenek. Illetve ők lennének az elsők, akik elítélnének, ha megcsalnám a páromat! :)

Teszem hozzá, szerintem nincs azzal baj, ha valaki nem adja fel teljes mértékben a dolgokat, egyszerűen csak vissza kell venni a tempóból és úgy felfogni a dolgot, hogy nyitott legyen az illető másra is, aztán ha ez még is összejönne, akkor meg örülni, ha más jön össze, akkor is jól járt! :)

2011. dec. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!