Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már kevesebbszer próbálkoznak nálam a srácok?
Nem híztam, nem változtam meg, nem öltözködök másképp.
Tartós párkapcsolatban élek (5éve). Szeretem a párom, nagyon. De néha napján jól esne, ha tudnám, hogy másnak is tetszem, nem csak a páromnak.
Hallottál már olyanról, hogy tapintat?
A körülötted élők nyilván képben vannak a kapcsolati állapotodat illetően és nem akarnak belerondítani...Attól még ugyan úgy tetszhetsz másoknak, hogy ennek nem adnak hangot.
2. Önbizalom miatt. A béka se*ge alatt van az önbizalmam. Persze mondja párom, hogy szép vagyok, szeret, imád... De lehet, hogy "csak" azért mondja mert szeret. Remélem érted...
1. Kösz :D Az előbb írtam, hogy nem változtam :D
Lehet már mindenki tudja,hogy van valakid,mondjuk a kiszívott nyakadból.
Vagy mégis változtál,csak nem vetted észre.
Volt már olyan is képzeld el persze ritka eset de volt már ilyen, hogy amikor a nőt látták a pasijával elszőrnyűlködtek, hogy te jó ég vajon ennek a pasinak jár a farka ennek a nőnek a muffocskájában úúúú inkább nem is kell..de persze ez csak egy hülyeség.
Biztos változtál valamit hidd el.
Szerintem inkább azt a konzekvenciát kellene levonnod, hogy azért nem nyomulnak, mert van barátod.
Te örülnél, ha a pasidra nyomulnának, csak mert helyes, figyelembe se véve, hogy vagy neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!