Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értjük, értjük, te leszopnád azonnal ahogy meglátod, de a kérdés a lányokhoz szólt, nem a meleg srácokhoz...
Inkább lennék meleg mint egy álszent buta liba
Hát bakker, akkor se jön be, és mivel ez az igazság én se vagyok álszent. Te viszont egy jó sötét alak lehetsz, ha azt gondolod, bizonyos típusú srácok minden nőnek bejönnek. :D
Pont ma linkeltem egy képet egy másik kérdés alá, milyen srácok tetszenek nagyon, hát nem az ilyenek mint az itteni képen lévő színész.
Engem az háborított fel hogy kapásból az összes válaszoló azt írta hogy nem jön be nekik,legalább 5-ből egy írhatta volna hogy igen.Azért is furcsálom ezt mert az itteni állítások és a valóság között hatalmas különbség van
Én szerintem meg igenis vannak olyan férfi/női típusok akik mindenkinek bejön.Férfiaknál ott van pl George Clooney nőknél pedig Salma Hayek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!