Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Kit választanátok?
A. Magas, erős, izmos, határozott, beképzelt, flegma, néha bunkó. Több lánynak is udvarol egyszerre. Semmit sem tud komolyan venni. Gyakran iszik, cigizik, a kábítószereket sem veti meg. Nem túl értelmes és intellektuális, nem lehet vele mélyebb témákról beszélgetni. Extrovertált.
B. Soványabb testalkatú, átlagos magasságú. Introvertált. Nem kimondottan határozott, de félénk sem. Olyan közepes. Nagyon komoly ember, bár van humora, de nem az a tipikus "mindenen röhögök, és mindenből viccet csinálok". Introvertált, szeret egyedül, vagy kettesben (esetleg kisebb társaságban) lenni. A nagyobb társaságokat kevésbé kedveli. (Bár ha értelmes emberekből áll, nincs vele baja.) Értelmes, intellektuális, szeret komolyabb témákról beszélgetni.
Ne mondjátok, hogy egyiket sem, válasszatok egyet!(Tökéletes ember úgysincs, valami hiba bárkiben lesz.) Őszinte választ kérek, és indoklást is, esetleg, hogy melyikben mi tetszik, és mi nem.
Biztosra veszem, hogy a másodikhoz állsz közelebb:D
Egyébként ha muszáj választani, akkor természetesen a másodikat választanám.
Az elsőben nem tetszik, hogy:
- semmit nem tud komolyan venni
- több lánynak udvarol egyszerre
- nem túl értelmes
- nem lehet vele beszélgetni
- cigizik, kábítószerezik
A másodikban nem tetszik:
- a nagyobb társaságokat kevésbé kedveli
De az elsőnek vajon tényleg nincs jó tulajdonsága azon kívül, hogy "magas, erős, izmos"? Vagy csak direkt a rosszakat emelted ki?
4: Ott volt még a határozott is. :)
Amúgy csak érdeklődöm, hogy az miért baj, ha valaki nem kedveli a nagyobb társaságokat?
Alapvetően nem baj. De én viszont olyan ember vagyok, aki szereti a nagyobb társaságokat. Persze kérdés, hogy mi számít nagynak:)
Néha jó kettesben lenni a barátommal, de én nagyon szeretem a közös programokat a barátokkal:)
De tényleg az a baj a kérdéssel, hogy szuggesztív. Én is össze tudom hasonlítani úgy a barátnőmet és magamat, hogy őt válassza a többség, de valószínűleg úgy is, hogy engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!