Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lennek?

Figyelt kérdés
Csokoloztam mar tobb fiuval is ,de egyiknel sem ereztem semmit,viszont van egy lany akit ha meglatok,mintha villam futna kereszul rajtam,izgatott leszek stb. vele kapcsolatban nem tudom hogy ez csak fellangolas e...nem tudom,talan biszex lennek?de a fiuk nem mozgattak meg szexualisan..ugy

2015. márc. 27. 09:11
1 2
 11/11 demszike válasza:
Szerintem tuti az vagy velem is így kezdődött híd el és ne gondolkozz rajta sokat mert lehet hogy későn jössz majd rá és addigra......
2015. máj. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!