Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennek?
Figyelt kérdés
Csokoloztam mar tobb fiuval is ,de egyiknel sem ereztem semmit,viszont van egy lany akit ha meglatok,mintha villam futna kereszul rajtam,izgatott leszek stb. vele kapcsolatban nem tudom hogy ez csak fellangolas e...nem tudom,talan biszex lennek?de a fiuk nem mozgattak meg szexualisan..ugy2015. márc. 27. 09:11
1/11 anonim válasza:
Nem biztos még a "bi" dolog sem. Az viszont lényeges, hogy hány éves vagy? A szavaidból azt vettem ki, hogy szexuális kapcsolatod még nem volt, csak csók!?
2/11 anonim válasza:
ebből nekem az jön le hogy az vagy, esetleg biszex, de én azt mondom csináld meg a kinsey tesztet, az egy 0-től 6-ig terjedő skálán mutatja meg hogy hogyan is állsz.
0 az abszolút hetero 6 az abszolút homo, a legtöbb ember (még ha meg is van győződve róla hogy teljesen hetero/homo) nem a két végletnél van hanem köztes számot kap.
majd írd meg légyszi hogy mennyi jött ki ha megcsináltad, kíváncsi vagyok :)
5/11 A kérdező kommentje:
18
2015. márc. 27. 09:37
6/11 anonim válasza:
Fantáziálni szoktál lányokról,
7/11 A kérdező kommentje:
Igen,tobbszor,mimt fiukrol..
2015. márc. 29. 00:15
8/11 A kérdező kommentje:
*Mint
2015. márc. 29. 00:15
9/11 anonim válasza:
e szerint mintkét nemről szoktál. Akkor bi nek mondanálak
10/11 anonim válasza:
Pontosan milyen fantáziaképeid vannak a lányokról ha szabad kérdeznem? Írhatsz privátban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!