Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek tényleg örül a barátom a kézzel készített ajándékoknak, vagy csak udvariasságból mondja?
Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 18:02
11/16 anonim válasza:
Hát, az attól függ, mennyire vagy ügyes.
Igazán értékelendő, ha valaki kézzel készített ajándékkal készül, de ha nem megy, nem kell erőltetni.
12/16 A kérdező kommentje:
11: nem szoktam soha dicsekedni, de tényleg marha jó dolgokat tudok csinálni, nem béna gyerekrajzocskákat :)
2015. márc. 26. 18:15
13/16 anonim válasza:
:) a kreativ sk ajandek tenyleg jo otlet, de ha mar 10. alkalommal is valamit "csak" rajzolsz, azert az nem az igazi, szerintem. de ha valtozatos vagy, akkor persze, jo.
amugy szerintem sokan nem orulnek neki
14/16 anonim válasza:
Tuti csak udvariaskodik. Azt gondolja, hogy megvetted valahol, de te úgy állítod be, hogy te készítetted.
15/16 anonim válasza:
Szerintem aranyos és én örülnék neki de ha mondjuk heti 3 alkalommal kapnék ilyeneket már idegesítő lenne és csak udvariaskodásból vigyorognék rajta.
16/16 A kérdező kommentje:
15: nem adunk folyton ajándékokat, csak bizonyos alkalmakkor és akkor sem mindig. Tehát egy évben 2-3-nál többet nem adok :)
2015. márc. 27. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!